Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Szülők! Ti mivel szankcionál(n...

Szülők! Ti mivel szankcionál(ná)tok, ha a gyerek megbukik év végén?

Figyelt kérdés
A 16 éves fiam fizikából és matematikából bukni fog. Hiába mondtuk neki, hogy tanuljon, nem foglalkozott vele és megvan az "eredménye". Ami idáig biztos, az a zsebpénz megvonás, nyári munka, szobafogság, a barátaitól való teljes eltiltás. Ti mivel büntetnétek még ilyen esetben?
2022. jún. 6. 18:56
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/71 anonim ***** válasza:
100%
Egyre jobban kezdem azt érezni, hogy ez egy kamukérdés... Ennyire nem lehet ostoba egy anya.
2022. jún. 7. 16:13
 62/71 A kérdező kommentje:
#61 Tudod az ostoba az, aki szerint nem kell a következményekkel szembesíteni a gyereket, ha nem teljesít jól. Nagyon gratulálok, remélem sosem lesz gyereked!
2022. jún. 7. 16:17
 63/71 anonim ***** válasza:
100%
Hát persze. Minden iskolában szuper tanárok vannak csak és kizárólag és minden gyerek egyforma. Tényleg mérhetetlenül ostoba vagy. Magán tanár maffia? Szánalmas. Csak a gyerekeid tudom sajnálni.
2022. jún. 7. 16:34
 64/71 anonim ***** válasza:
96%
Gondoltam, hogy jogi pályán van, nagyon látszik az írásodból. Ez nem is baj, de otthon inkább válts át anyába.
2022. jún. 7. 16:44
 65/71 anonim ***** válasza:
93%

Lol

Jogász 😀

2022. jún. 7. 17:05
 66/71 anonim ***** válasza:
100%
Valszeg akkor vagy jogász mikor én az angol királynő. Bár az egy olyan szakma amihez csak segg kell, nem ész ( na persze jó jogásznak ész is kell, de itt láthatóan nem erről van szó)
2022. jún. 7. 18:07
 67/71 anonim ***** válasza:
100%
Olvassátok el együtt Karinthy Frigyes: Tanítom a kisfiamat novellát.
2022. jún. 7. 18:08
 68/71 anonim ***** válasza:
88%

#61! Persze, hogy kamu. Tavaly ugyanezt nyomta valaki, pont ilyen béna szöveggel, csak ott németből bukott meg az állítólagos gyerek. Tuti, hogy ugyanaz a troll. Próbáltam megkeresni, de mivel rengeteg megválaszoltam van, egy 20 perc után feladtam. Jó lenne, ha valaki tudná linkelni.

Eleve egy jogász nem kettest követelne a gyerekétől, szóval mielőtt kamu kérdést ír, kidolgozhatná a karaktereket.

#24 (Egy maffiózó magántanár😂)

2022. jún. 7. 18:21
 69/71 anonim ***** válasza:
100%
68: a németes kérdés törölve lett sajnos
2022. jún. 7. 21:17
 70/71 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem keresel magan tanárt aki segít?

Én teljesen h.lye voltam ezekhez mégis két diplomás ember lettem. Vért izzadtam a négyesért heti 5x jártam külön matekra magán tanárhoz.

2022. jún. 7. 21:34
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!