Szülők! Ti mivel szankcionál(ná)tok, ha a gyerek megbukik év végén?
Nem most kell büntetni, év közben kellett volna, amikor nem tanult. Éppen elég nyomasztó ez így is neki. A szobafogság, barátoktól eltiltás szerintemma legrosszabb amit tehetsz.
Üljetek le, mély levegő, nyugodt beszélgetés, kompromisszumok, jövőbe tekintés. Ne legyélmellenség, akkor csak jobban visszanyomod. Nyárra a feladat a pótvizsgára való felkészülés és a pihenés.
Ha a szobájában egyedül és munkával tölti a nyarat, akkor szerinted, hogy fog indulni a következő tanév? Már eleve mínuszból kezdi a szeptembert.
Próbálj megnyugodni, tudom, hogy nehéz, én is nagyon pipa lennék.
Itt fröcsögsz hogy már elég nagy hogy egyedül tanuljon, de segítséget nem adsz neki. Lehet hogy eddig ment neki, de az ez évi tananyag nem. Mellé még kamaszodik is, csakazert sem tanul hogy ellenkezzen. Ha most bünteted, egy életre elvágod a tanulástól. Még nem 18 éves, még nem repült ki, vagyis még gyerek akinek a támogatásotok kell. Sajnos ezt nem érted, nem fogod fel mert egy séma szerint akarod nevelni, és nem mint6egyént nézed.
Nem lennék a gyereketek!
54, amiket leírtál, teljesen EGYÉRTELMŰ DOLGOK (nem kellett megdolgoznia semmiért???), te is egy olyan "anya" vagy, aki azt mondja majd neki, hogy "miért nem szeretsz, hisz tető van a fejed felett és adtam neked ételt, meg vettem neked ruhát". Ezek alapvető dolgok, ami a kötelességed, ezen felül is kell ám valamit nyújtani a gyereknek! És mit nem értesz azon, hogy van, aki gyengébb matekból, annak nem lesz elég, amit az órán vesznek, igenis kell a magántanár, szerinted miért létezik egyáltalán magántanár??Mert az emberek nem tudják hova tenni a pénzüket?
Fhu, de felidegesített ez most :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!