Egy gyerek lehet azért elmaradott mert nem foglalkoznak
vele ?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok , hogy pl: nem jár közösségbe ,oviba . Csak telefon van a kezébe adva egésznap . Szinte csak azokból a videókból beszél szavakat angolul ,magyarul 5 évesen . Még pelusos . Stb
Egyetértek az utolsóval. Az apja vagy. Össze kell fogni az anyjával még akkor is ha nem vagytok együtt. A gyerek érdekeit kell néznetek. Ha ebben ő nem partner bíróságra kell menni és kérni a felügyeleti jogot, magadhoz venni. Ennyi. A többi csak kifogás amiket itt össze hadoválsz.
2022. ápr. 21. 20:09
42/45 A kérdező kommentje:
Nem hadovalok pont ebben akartam tanácsot kerni illetve hátha lett volna valakinek tapasztalata hasonló gyermekkel , megszerettem volna érteni hogy elmaradhat e egy gyerek ertelme ha nincs vele kellőképpen foglalkozva .
Egyebkent meg azt hozzáfűzöm hogy imád(na) ovodaba jarni , gyerekek kozott lenni . Amikor velem van állandóan menni kell vele játszóházba ,kocsikázni ide oda . Őrül hogy vegre kiszabadul a negy fal kozul .meg egyszer leírom papiron semmi baja ! Ha leülök vele egy ora alatt megtanulunk egy hosszabb mondókat. Ezert is vagyok tanacstalan . Az meg hogy en is felelos vagyok igazad van . Sajnos a mi helyzetünk igy alakult, de mindig maximalisan oda tettem magam mint apa , meg ha kulon is vagyunk .
2022. ápr. 22. 09:00
43/45 anonim válasza:
Már ne is haragudj de nem tetted oda maximálisan magad mint apa. Most is csak itt panaszkodsz nekünk, mikor mi leírtuk mit tanácsolunk es mit kellett volna már tenned rég. Magadhoz venni. Ha állításod szerint melletted normális a gyereked. Nem pedig “visszaadni” az anyjának hogy “épüljön le tovább”. Megjegyzem, egy gyerek szimplán csak azért nem lesz értelmi fogyatékos mert nem foglalkoznak vele. És ha annyira akarna menni a gyerek óvodába akkor menne is de egy gyerekorvos nem fogja betegnek titulálni mert az anyja lusta óvodába vinni… akkor el vennék tőle a gyereket, veszélyeztetés miatt. Mivel óvoda köteles a gyerek.
2022. ápr. 22. 10:04
44/45 anonim válasza:
Kérdező én nem értem! Hogy lehet, hogy papíron semmi baja, de biztos vagy benne, hogy az értelme nem ép, hanem visszamaradott?? Ki állapította meg, hogy visszamaradott? Ki mondja, hogy nem ép az értelme?
2022. ápr. 22. 18:47
45/45 anonim válasza:
Apaként férfi létedre te életkorának megfelelően neveled, te szoktattad le a cumiról, mindezt férfiként? ...
Hogy-hogy nem a megoldást keresed, hanem a fogást az exeden? Ha itt megerősítést kapsz a gyanúdra,akkor ezzel a véleménnyel mész neki hétfőn a gyerekekelhelyezésinek?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!