Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Egy gyerek lehet azért elmarad...

Egy gyerek lehet azért elmaradott mert nem foglalkoznak vele ?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok , hogy pl: nem jár közösségbe ,oviba . Csak telefon van a kezébe adva egésznap . Szinte csak azokból a videókból beszél szavakat angolul ,magyarul 5 évesen . Még pelusos . Stb
2022. ápr. 20. 21:42
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
82%

Vedd magadhoz, probléma megoldva. Ja, hogy az már kényelmetlen lenne?

Akkor egyébként azzal is tisztába jönnél, hogy elég egy kis nátha, és tényleg be sem engedik az oviba. Családok ezrei kínlódnak ezzel már két éve, bárki tud neked erről mesélni. Persze ha te nevelnéd, ezt is neked kéne megoldanod valahogy.

2022. ápr. 21. 09:19
 22/45 anonim ***** válasza:
13%
Kérdező! Te ki vagy ebben a történetben? Anyós? Szomszéd? KÖzelebbi hozzátartozó? Vagy csak egy fogadatlan prókátor?
2022. ápr. 21. 09:27
 23/45 anonim ***** válasza:
81%
Az előbb írta. Ő a külön élő apa, aki annyira azért nem aggódik, hogy magához is vegye a gyereket, csak annyira, hogy a gyakorin szidja a gyerek anyját.
2022. ápr. 21. 09:37
 24/45 anonim ***** válasza:
78%

Ő az apa lenne. Nekem inkább az jön le hogy ötleteket gyűjt hogy hogy tegye tönkre a másik életét.

Lehet, hogy vannak kaki problémák, és emiatt nem szobatiszta, és már kezelik, de te azt látod, hogy 5 évesen nem szobatiszta és hashajtót kap. Hashajtót valószínűleg az orvos írja fel neki székrekedésre, tehát az irvos TUDJA hogy baj van, azt is hogy pelenkás. Megesik. Ez még nem abúzus!

Tv nézésben jó ha van korlát, de akár hiszitek akár nem, a tv nézés se abúzus!

A covid óta pintosna így jár oviba minden gyerek, és baromi nehéz. Nekem nem az jön le, hogy lusta oviba vinni, az lenne a legegyszerűbb... ez full idióta hozzáállás. Ha nem szeretné meg elhanyagolná, a legegyszerűbb az elenne ha 8-18-ig lepasszolná az oviba napi 10 órát látnia se kéne, nem hogy játszani meg kaját adni neki.

Ha van orvosi igazolás, néha látja az orvos, de mikor oviban van, akkor látja az óvónő és tudják hogy pelenkás a bántalmazásnak és visszamaradottságnak vannak jelei. Amennyiben azt az egyedülálló anyát körülvevő hadsereget nem zavarja ez, úgy gondolom te csak próbálsz fogást találni.

Beszéld meg vele, jogy megérdemel egy kis szabit, elviszed 2 hétre a gyereket. Hajrá.

2022. ápr. 21. 09:44
 25/45 A kérdező kommentje:
Haha jólvan értem :) egyedülálló anya szóra egyből ugrott minden ősanya :) akkor így már normális dolgok ezek. Képzeld nem teher hogy velem legyen és van is amikor lehet, az a teher hogy míg én próbálom életkorának megfelelően nevelni , bilire szoktatni .mindez férfiként otthon elsiklik minden . Rég leszokott a cumiról otthon visszaadja neki mert kéri 5 évesen . Cumisüveg elhagyása is miattam történt meg. Mert itt be lett fejezve ami megint csak 4 evésen szerintem nem normalis dolog volt. De majd a röpke láthatásaimban próbálok gyereket faragni belole. Nem itt akartam panaszkodni csak tanácsra lett volna szükségem abban amit már rég tudok !mindegy
2022. ápr. 21. 11:02
 26/45 anonim ***** válasza:
100%

Nem röpke láthatásokban kéne gondolkodni, hanem kérni, hogy nálad helyezzék el. Az új szabályozás szerint elég az egyik szülőnek kérnie, és megítélik a váltott felügyeletet, ami azt jelenti, hogy 1-2 hetes váltásban élne veled és az anyjával.

Hajrá.

2022. ápr. 21. 11:14
 27/45 anonim ***** válasza:
38%

A mi ovis csoportunkban is volt cumizó 5 éves kisfiú(alváshoz), nagycsoport első felében is odaadták neki, utána magától nem kellett neki(az ujját szopta). Fogai tök normálisan nőnek. Más meg plüssel aludt. Ez igazán nem nagy cucc.

A wcre szoktatás nálatok megy sírás, meg üvöltés nélkül? Amennyiben igen, az elhanyagolás, amennyiben üvölt és sír a biliért, az nem oké részedről..

2022. ápr. 21. 11:23
 28/45 A kérdező kommentje:

Mi nem oké ?ezt nem értem .

Sír meg üvölt mivan ?

2022. ápr. 21. 11:36
 29/45 anonim ***** válasza:
18%
Nem lehet, hogy anyuka azért nem "szoktatja" a wchez, mert olyankor a gyerek sír, meg üvölt, meg tiltakozik, te meg úgy szoktatod wchez, hogy téged nem érdekel, ha sír, meg üvölt, meg tiltakozik?
2022. ápr. 21. 12:00
 30/45 A kérdező kommentje:

Úristen dehogy :D nem sír !

Ha bömbölne hidd el nem erőltetném vagy találnánk rá valami megoldást inkább , hogy ne rossz élmény legyen neki .

2022. ápr. 21. 12:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!