Szerintetek jól fejlődik a gyerek vagy baj van nála? Párom nem foglalkozik vele bármit mondok hogy vigye el a kicsit orvoshoz nézzenek rá mert valami nem jó nála de csak legyint rá és nem érdekli amit mondok neki!!
Nem történt mostanában valami, ami miatt jöhetett ez a változás?
Soha nem figyel, vagy csak vannak esetek, amikor nem figyel rátok? Mert az is lehet, hogy épp mással van elfoglalva, ami jobban érdekli
Szemkontaktust egyáltalán nem veszi fel, vagy ez is változó?
Lehet dackorszak is, persze egyéb más oka is lehet
3-as nem nem történt semmi változás!
Csak néha figyel ránk ha nagyon magyaráz de akkor is egy pár másodpercig és gondoltam én is rá hogy azért se figyel ránk mert jobban érdekli valami!
Szemkontaktus nagyon változó valamikor a szemünkbe néz de csak 2 másodpercig utána meg nem foglalkozink velünk
2 évesen úgyis vinni kell státuszra a védőnőhöz, esetleg neki kellene jelezni, vagy majd ő úgyis látja, ha valami nem oké
(3-as voltam)
Szoval ket eves, de mar egy ideje egyutt is eltek, azaz meg mar mindent tudsz is rola ? Mikor 3 eves kor alatt nem is viheti el az apa ottalvasra ?
Nem a te dolgod.
4 (!) eves korig kell beszelni.
Szerintem torodj a sajat dolgoddal !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!