Nektek a férjetek mennyit foglalkozik a gyerekkel ill hogyan?
A férjemre nem lehet panasz, hogy nem foglalkozik a gyerekkel, mert kb. ő az első, de a hogyan illetve a mire az már nem tetszik nekem.
Verekedni tanítja meg hogy a társait hogy tudja pszichológiailag meggyőzni, hogy az ő pártját fogják meg stb.
Mi hárman vagyunk lányok, apa így eléggé kimaradt a nevelésből, mert mindig az volt, h most ő mit csináljon a 3 lánnyal, majd az udvarlókat fogja nevelni.
a férjem repülőzteti, "dobálja", fejjel lefelé lógatja, stb, tetszik neki nagyon, és persze úgy csinálja, hogy nem veszélyes. biciklivel viszi a játszótérre, a nagy csúszdáról lecsúszik vele ölben fogva, stb...
Kislány!
Három lányunk van, és nagyon is tud velük foglalkozni az apjuk.
Nálunk még kicsik, de már most nagyon erős kapcsolat van közöttük. Van, hogy csak ő tudja megvigasztalni őket, én nem is. (Persze ha eltűnök 2 napra, akkor meg én hiányzom, szóval ez egészséges így)
Ahogy belép az ajtón, megrohanják, ölelgetik, aztán mindenki meséli, hogy mi történt aznap, játszanak, jó időben elmennek sétálni, vagy játszótérre, beszélgetnek, a férjem tanítja őket sok mindenre, mesél nekik.
Ő fürdeti őket este, ő olvas esti mesét, illetve mond fejből.
Csodálatos apa (bár nekem lett volna ilyen, vagy csak hasonló...)
Ja reggel a nagyokat ő viszi oviba, jövőre majd az iskolásat fogja ő vinni, a többit meg én.
Nem jól fogalmaztam meg a kérdést:(
Arra gondoltam, hogy ugye van ez a tipikus apa-fiú kapcsolat, ami úgy az anya nélkül jön létre.
Tehát viszi focizni és akkor tanítja, hogy rúgja a gólt.
Vagy beszél neki a lányokról.
Szerintetek ez rendben van, hogy a férjem ezt teszi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!