Miért nem beszél?
Figyelt kérdés
Millió vizsgálat,orrmandula műtét ellenére sem, pedig akkor nem hallott. Most 100% a hallása. Tsmt nem akar működni. Logopédus csak melazik felette. Senki nem tudja mi lehet a gond. Pszichológus, nevelési tanácsadó, szakértői stb mind pipa. 4 éves. Okos, értelmes asd gyanús egyébként. Mindent megert és meg is érteti magát. Nem kell az okoskodás, hogy ne találjam ki a gondolatát mert nem is. Pl hozza a poharat hogy inni kér, mire én elmondom hogy nem értem mit akarsz, kérj inni anyától, erre fogja magát és önt magának. Megoldja a feladatokat de nem beszél. Motyog, halandzsázik stb, néha egy értelmes szava van de ennyi.2022. jan. 25. 17:48
31/37 anonim válasza:
27 vagyok, úgy értettem, hogy az autizmus és a hallása miatt külön vizsgáltatnám. Hajlamosak a szakemberek is a másik, már meglévő problémára mutogatni, hogy biztos az az oka a problémának.
32/37 A kérdező kommentje:
Ohh... Értem. Lehet igazad van de a hallása 100%,ki van vizsgálva.
2022. febr. 9. 18:24
34/37 A kérdező kommentje:
Kedves 30as! Esküszöm még ez a verzió is tetszene csak hát ebben a világban nagyon hamar ráhúzzák bárkire, hogy problémája van, pedig élő példa a ti esetetek, hogy csak nincs szüksége még a beszédre.
2022. febr. 9. 18:26
35/37 A kérdező kommentje:
Ugyan... Semmi gond. Én is próbáltam külön megoldási de annyira 1 kalap alá van véve minden, hogy nem sok esélyünk van eddig.
2022. febr. 9. 18:29
36/37 anonim válasza:
A hallása ok, az a füle. De a beszéd egy komoly agyi folyamat még utána. Gyermekneurológus látta már? A fül után nekem az jönne.
Saját ötletem : dallamokkal ritmusokkal hogy áll? Ha énekelsz, mondókázol neki, mit szűr ki belőle? Dúdolni tud? A dallamot leutánozza? Ha igen mennyire pontosan?
37/37 anonim válasza:
Kerdezo ? Mi lett azota a gyerkoccel?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!