Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Tényleg hagyni kell, hogy a...

Tényleg hagyni kell, hogy a gyerek sikoltozzon?!

Figyelt kérdés
Van az erkélyünk alatt egy játszótér. Délután minden nap jön egy család a gyerekkel és az másfél órán keresztül sikoltozik, a szülők pedig kacagnak rajta. Megkérdeztem őket. Azt mondták, hogy hagyni kell a gyereket, hadd tombolja ki magát, mert este könnyebben elalszik...
2020. szept. 4. 13:30
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen át tudom érezni, én is egy játszótér közelében lakom. 1-2 gyerek vérfagyasztóan tud sikítani/üvölteni, néha megnézem, hogy nyúzzák-e vagy mi van. Nekem az a gondom vele, hogy teljesen immunissá tesz a gyereküvöltésre. Ne adj Isten, egyszer lesz valódi oka neki, a kutya nem fog kinézni az ablakon...
2020. szept. 11. 21:50
 22/23 anonim ***** válasza:
83%
Nálunk a szomszéd 3 unokája falusi kisgyerek, mikor fellátogatnak a pesti nagyszülőkhöz, irtózatos erővel sikítanak sok decibellel folyamatosan egész nap. Látszik, hogy a sikítóverseny a pláne nekik. Mivel falun nem nevelik őket, kénytelen a egész utca hétvégente a sikoltozást hallgatni (nem jókedvű visítás, hanem a 3 gyerek sikítóversenye, szó szerint versenyeznek a hangosságban, órákig). Nem autista egyik sem, csak neveletlenek, tahó szülőkkel.
2020. szept. 15. 10:39
 23/23 anonim ***** válasza:

Mi ablakaink is játszótérre néznek. Tavasztől késő őszig ugyanaz a csapat, 3-4 kislány napi 5-6 órában lent a szülőkkel. A gyerekek sikítóversenyeket rendeznek, visítva üldözik egymást. Soha nem szóltam, pedig csukott ablaknál is alig lehet megmaradni.

Már ősz volt, ablak csukva és nem tudtuk nézni a tv-t, mert összevesztek a gyerekek és üvöltöttek-sikítottak. Vártam-vártam, de nem hagyták abba. Kiszóltam ablakon - szomszédasszony anyukának, nem a gyereknek: csajok, minden rendben nálatok? Mert csukott ablaknál sem halljuk a tévét.

Anyuka hátat fordított, legyintett, elvonult.

Férje valami fa takarásából felordított, hogy akkor költözzek el.

Itt tartunk.

És újra tavasz van - Hanna-Lara-Szandiiiiii újra napnyugtáig a játszón.

2021. máj. 12. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!