Tud segíteni a "Görényből gyerek" című könyv?
Szétröhögtem magamat ezen a hatásvadász címen úristen. 😂 Ez valami vicces ponyvaregény? 😂😂
Melleseg ne legyünk már álszentek, minden nap van olyan pillanat amikor egy görénynek tartom a gyerekemet... 🙄
4!
Akkor se legyél majd álszent, ha az óvónő/tanitono/szomszed/akárki nevezi majd görénynek a gyereked.
5: persze, egy századik “Az ADHD-s gyerek nevelése” című könyvet biztosan szívesebben megvásárolnának az emberek. 😶
6: intelligens ember nem nevez így idegen gyereket, aki pedig mégis, az valószínűleg nem az, vagyis nem érdekel, a saját gyerekéről meg mindenki azt gondol amit akar. Az vegye meg ezt a könyvet is, aki nem egy álszent ember (illetve akibe szorult némi humor) és képes magának beismerni, hogy néha rohadt idegesítő tud lenni egy gyerek még normás esetben is. Aki megsértődik ezen az meg ne vegye meg. 🤷♀️
Azért kicsit röhejesnek tartom, hogy pár nappal ezelőtt anyukát mindenki bevédte aki az utcán ordítva kirángatta a gyereket a kocsiból, rácsapott és arcon öntötte vízzel, hogy jaj szegény biztosan csak fáradt volt a gyerek meg GÖRÉNYül viselkedett. Bezzeg egy könyvet (amit nem kötelező megvézelezni) mindenki elhord, hogy is meri görénynek beállítani a gyereket. Vicc ami itt megy. 😂
Speciel elmennék a közeli könyvesboltba, beleolvasnék és ha számomra jónak tűnne megvenném.A cím egy dolog, ha van használható tartalom benne, ami könnyíti az életünkön akkor élnék a lehetőséggel.Én a legtöbb könyvemet is így veszem, mert vettem már nagyon jó címmel könyvet, ami aztán tartalmilag egy 0 volt.
Tudom nem egészen arra válaszoltam amit kérdeztél, remélem jön valaki aki olvasta és elmondja a véleményét.
7!
Egy aprócska különbség van az általad idézett eset és a könyv címe között: az elso egy egyszeri történés volt, a második pedig állandó. Ha valaki adott helyzetben agresszív vagy ideges lesz, annak köze nincs ahhoz, mint amikor valaki alapból onnan indul, hogy görény a gyerek. Eleve ledegradálja a gyereket, azt sugallja hogy minden nap minden percében kibírhatatlan és csak megszabadulni szeretne tőle az ember. Görényül viselkedni bárki, bármikor tud, ha olyan körülmények közé kerül, de ettől megnem lesz görény.
Intelligens ember meg legelső körben a saját gyerekét tiszteli meg azzal, hogy nem nevezi így, hiszen elvileg szereti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!