Az a kérdés arról szolt, hogy a kocsiban anya vezetett, a két gyerek hátul ült és az egyik gyerek dolgokat dobált az anyára meg a szélvédőre.
2020. júl. 1. 12:30
12/29 anonim válasza:
Görényből nem lehet gyerek, ez hülyeség. Hát még Kínában sem tart ott a génmanipuláció hogy ilyeneket létrehozzanak. Még ha a görényre embergyerek ruhákat adnak és elnevezik őket Petikének meg Julcsikának, akkor sem lesznek azok gyerekek. Mert mondjuk mindenki látni fogja, hogy szőrös az arcuk meg vakondlyukakba bújnak vadászni. Hát hol csinál ilyet egy gyerek? Hát oda figyeljetek már mielőtt hülyeségeket írtok!
2020. júl. 1. 12:38
13/29 anonim válasza:
Nagyon bizalomgerjesztő a címe! xDD
2020. júl. 1. 12:39
14/29 anonim válasza:
10: igen, egyszeri eset amit valaki itt dokumentált. Honnan tudod te azt, hogy anyuka nem csinálja meg ezt minden nap? Lehet, hogy egyszer pattant el az agya de az is lehet, hogy a 4 fal között még durvább. 🤷♀️
A görényből gyerek pedig számomra egy folyamatot jelöl, hogyan menjünk végig a nehéz úton a gyerekkel. Ha egy kicsit utánanézne itt valaki ennek; a szerző gyermeke maga is ADHD-s és ő, tehát a gyerek javasolta a címet. A szerző Facebook oldalán pedig teljesen kulturált gondolatok vannak ami alapján a könyv is ígéretes lehet. Nem borító alapján kellene ítélkezni itt is mint autóból kirángató hősünknél. Szerintem pl megengedhetetlen a gyereknek ez a fajta nyilvános megalázása bármi is történt, de nem is kommentáltam oda mert csak lehurrogott volna a sok ember aki szerint teljesen oké ez a megszégyenítés mert a gyerek volt a görény és hát tudjuk milyenek a gyerekek néha... Véleményem szerint más módon is el lehetett volna ezt intézni de nem alkottam véleményt mert nem látok bele az ő életükbe.
Neked sem borító alapján kéne megítélned másokat vagy jelen esetben könyveket. 🙄
2020. júl. 1. 12:41
15/29 anonim válasza:
Én első körben nem arra gondolnék, hogy jaj milyen lekezelő ez, hanem hogy ez biztosan egy olyan könyv, ami emberi nyelven, viccesebb formában íródott, nem pedig valami nagyon komoly szakkönyv. Bele kell olvasni, nem ítélünk borítóról🙂
2020. júl. 1. 12:49
16/29 anonim válasza:
Nekem is az jut eszembe hogy ez egy humorral tűzdelt, köznyelven is érthető könyv. Kellenek ilyenek is a sok orvosi kifejezést használó száraz szakirodalom mellé. Ebben semmi sértő nincsen, legalábbis nekem, szeretem a pozitív, humoros oldaláról megközelíteni a dolgokat az életben és nem a negatív oldalra fókuszálni :)
2020. júl. 1. 13:17
17/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Beleolvasni nem tudok mert csak netről rendelhető a könyv.Valóban ,a szerző fel nevelt egy ADHD-s gyermeket,most 20éves,és a lánya adta a címet a könyvnek,saját magából kiindulva.
2020. júl. 1. 13:34
18/29 anonim válasza:
Hát elég szomorú, hiszen a gyerek ezek szerint vagy ezt hallotta naponta, vagy ezt ereztették vele...
2020. júl. 1. 13:52
19/29 anonim válasza:
18: én saját magamról azt gondolom, hogy egy nagy görény voltam tinédzsernek pedig a szüleim végtelen türelemmel álltak hozzám és soha nem hívtak görénynek sem. Nem kell mindent kiforgatni.
2020. júl. 1. 13:55
20/29 anonim válasza:
huh hát ez a cím...
biztos egy olyan tag könyvéből kell művelődnöd, akinek a saját gyereke írja le magát görényként? biztos nagyon egészséges énképet sikerült neki összehozni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!