Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Tud segíteni a "Görényből...

Tud segíteni a "Görényből gyerek" című könyv?

Figyelt kérdés
Az ADHD-s gyerekek problémájára igér megoldást.Érdemes megvenni?

2020. júl. 1. 11:27
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan pillanat az életemben, amikor megakadna rajta a szemem és beleolvasnék.😄
2020. júl. 1. 22:21
 22/29 anonim ***** válasza:
84%
18 & 20: az még véletlenül sem jutott eszetekbe gondolom, hogy a felnőtt gyerek 20 éves korára megtanult önkritikát megfogalmazni és esetleg büszke arra, hogy honnan hova jutott. Nyilván ti vagytok maga a tökély akiket egész életükben csak pozitív jelzővel lehetett illetni, az aki pedig reálisan látja (múltbéli) önmagának a rosszabb oldalát is és nem gondolja, hogy feddhetetlen az csakis a rossz nevelés és a lelki terror eredménye lehet, teljesen logikus.🤦‍♀️ JA NEM.
2020. júl. 1. 22:38
 23/29 anonim ***** válasza:
74%

Nem, hiába viselkedik kiakasztóan a gyerekem, azért nem tartom görénynek.

Persze mindig vannak olyanok, akik kijelentik, hogy nincs adhd, csak neveletlen gyerek. Az ezzel foglalkozó pszichiáterek, akik évekig ezt tanulták, és főállásban ezzel foglalkoznak nyilván csak kitalálták az egészet, hogy legyen munkájuk.

2020. júl. 1. 23:12
 24/29 anonim ***** válasza:
0%

22!

Nem, nem vagyok maga a tökély. Soha nem voltam és nem is leszek az. Anyám szerint nehéz gyerek voltam, szerintem átlagos, szerintem az én lányom nehéz gyerek, szerinte természetesen átlagos.

Nálunk valóban a pozitív megerősítés működött mindig is, a gyerekemnél ez konkrétan gyermekpszichiateri javaslat is volt.

Javíts ki ha tévedek, de sehol nem írtam olyat, hogy lelki terror vagy rossz nevelés lett volna a háttérben, csupán azt, hogy vagy ezt hallotta, vagy ezt ereztették vele. Azért a görény szó nem kocsit erős mint önkritika.

2020. júl. 2. 06:29
 25/29 anonim ***** válasza:
0%
Jaj már, nyilván az ember mond, meg gondol negatív dolgokat is, de nem mindegy, hogy azt mondom valakinek "hülye vagy", vagy úgy nevezem el a könyvemet, hogy "görényböl gyerek", ami ki lesz nyomtatva és ezzel mutatkozik be a könyv, bár úgy látom van akit ez cseppet sem zavar, nekem mindegy, elfogadom, hogy valakinek bejön ez az idióta könyvcím, de akkor azt is el lehetne fogadni, hogy van akinek nem tetszik.
2020. júl. 2. 07:43
 26/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Szerintem azért lett ez a sokkoló címe a könyvnek, hogy feltűnjön,kiemelkedjen a többi hasonló témájú iromány közül.Csupán marketing.A rossz reklám is reklám.

TOVÁBBRA IS VÁROM AZOKNAK A VÉLEMÉNYÉT IS,AKIK MÁR OLVASTÁK.

2020. júl. 2. 22:28
 27/29 anonim ***** válasza:
49%

Nem olvastam. Viszont olvastam egy folyóiratot régebben a nehezen kezelhető gyerekekről. Talán segíthet neked:

[link]

Ez ingyen van. 🙂

2020. júl. 3. 22:03
 28/29 anonim ***** válasza:
18%
az anyja legörényezi, te meg még a szektádba is be akarod szervezni... szegény kölyök.
2020. júl. 3. 22:16
 29/29 anonim válasza:
Szia! Katasztrófális a komment cunami a kérdésed alatt, pláne, hogy senki nem olvasta a könyvet. Megvetted végül és segített valamit? Én most akadtam rá a 8 éves adhd gyanús fiam mellett, jó lenne tudni, érdemes-e rá beruházni. Köszi szépen, ha tudsz segíteni! :)
2023. júl. 19. 12:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!