Tényleg hagyni kell, hogy a gyerek sikoltozzon?!
Én ugyan rászólok az enyémre (vagy van foganatja, vagy nincs, általában félperc csend, majd rákezd más gyereke) , de alapvetően igazuk van, a játszótér erre való, a feszkó leadására, a gyerek kifárasztására.
Nem túl szép hasinlat, dw kb. mint a kutyaguttató
mindenki volt gyerek
szerintem ha nagyon zavar a zaj (tényleg csak akkor kellemetlen, amikor az a család jön?), akkor arra a időre mindent becsuksz (ajtó, ablak) és zenét hallgatsz, vagy ilyesmi
ezt tudnám javasolni (csak egy ötlet)
Van egy határ szerintem. Nyilván nem szólsz rá, hogy suttogjon vagy ne kacagjon hangosan, meg be tud csúszni egy-egy dackorszakos hiszti is, de azt amit leírsz, szülőként en nem hagynám és nem is értem.
Amúgy kutya pont ez: azért nem szólsz rá ha felugat játék kózben, de a futtatóban sem tolerálható a folyamatosan ugató kutya (van ilyen, amúgy a többi kutya és kutyás se tolerálja. Fajtajelleg vagy viselkedeszavar v mind2.)
Előző! 5 vagyok és nagyon egyetértek.
Sőt minél előbb tanítjuk meg a szociális normáknak megfelelò hangerőt, annál jobb, mert rögzül a hangosság és utána nehéz és kínos pl van kiskamasz is, aki túl hangos, és neki már rossz és meg is éli, hogy rendreutasítják, mert normát szegett.
És nem tud csak a játszón hangos lenni...
Most nyilván nem egy csecsemőre gondolok.
Jó közel lehet az a játszótér...1x laktam én is ilyen helyen, 100méterre a lépcsőháztól volt, fél évig bírtam.
Tényleg, mint egy kutyafuttató gyerekeknek, a szülők csak pletykálnak, szotyizak, cigiznek míg a kölykeik üvöltöznek... Ez kultúra kérdése, sajnos arrafelé ilyen normálatlan emberek laknak ezekszerint!
Én kiraknék cetliket a kapura, hogy milyen minimális magatartást kövessenek, ellenben nyugodtan csendháborításért lehet jelenti az önkrmányzatnál, akik akár be is zárhatják a játszóteret, ha a környező lakóknak túlságosan zavaró, persze ehhez sok lakó aláírása kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!