Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ti szólnátok ezért vagy...

Ti szólnátok ezért vagy túlreagálom?

Figyelt kérdés
Kisfiam nagycsoportos.Eddig is voltak gondok az ovónőkekkel.De,tegnap reggel szóltak az ovódában hogy mára vigyek ünnepi cipőt,inget és gatyát mert mennek az öregotthonba énekelni(eddig azt mondták majd tavasszal mennek).Inget este vettünk neki úgy hogy apuka hulla fáratt én meg 34hetes terhes vagyok.Erre ma megyek érte,közli az óvónő hogy mien dolog hogy farmert vittem(cső szárú fekete gatya ami múltkor még megfelelt),valamint az ing nem ünnepi ing mert nincs rajta gallér...Mind kettőt direkt a h&m be vettük.Nem atták rá közösből kapott nagyobbat min ő.Ugyan így járt egy másik anyuka is csak ő a gatyával.Sajnáltam a kisfiam mikor ugy várta hogy végre beöltözhet csinosba erre meg szemvedett mert lecsuszkált a gatyája.
2016. dec. 9. 21:19
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem eleve nem árt alapból ünneplőt tartani otthon

A gyermeket azzal vigasztalnám, hogy karácsonykor felveheti(vagy kitalálok neki egy napot, akár holnap, abban mehet a rokonokhoz, stb)

Az oviban nem csinálnék belőle ügyet, elég ha az óvonők görcsölnek ezen, engem hidegen hagyna.

2016. dec. 9. 21:23
 2/30 anonim ***** válasza:
73%

fáradt,milyen,csőszárú, h und m-ben,adták mint,ugyanígy,szenvedett,lecsúszkált.

Anyám, ilyet ritkán látni,pedig sokan nem tudnak írni-olvasni.

2016. dec. 9. 21:25
 3/30 anonim ***** válasza:
85%
Basszus, attól, hogy a háendemben veszed, még nem ünneplő. Kínaiban is tudsz normális nadrágot meg inget venni. Nem a vásárlás helyétől lesz megfelelő.
2016. dec. 9. 21:27
 4/30 A kérdező kommentje:
Gyorsan írtam nem javítottam ki...Nekem azzal van a problémám hogy ha nem is tegnap vettük volna az inget akkor sem felelne meg mert ezek nem ,,ünnepiek,,...Nem azért adok ki pénzt ruhára hogy ne vehesse fel se karácsonyi műsorra se tavasszal...De,bezzeg a csoport fele akinek nem mernek szólni mert kisebbség annak nem kell vennie annak adnak úgyis.Akkor nekem miért kötelező venni ?
2016. dec. 9. 21:36
 5/30 A kérdező kommentje:
Értem akkor csak a galléros ing,és a bő szárú vasalt nadrág az ünnepi...
2016. dec. 9. 21:38
 6/30 anonim ***** válasza:
73%

Egy hat eves gyereknek normal esetben van otthon egy normalis fekete nadragja, feher ingje.

Nekem mindharom gyereknek volt.

Tulreagalod.

2016. dec. 9. 21:57
 7/30 anonim ***** válasza:
82%
ne haragudj, de a farmer nem ünneplő, és a gallér nélküli póló nem ing.
2016. dec. 9. 21:59
 8/30 anonim ***** válasza:
87%

Nem értem? milyen az az " ing" aminek nincs gallérja? Szerinted az mitől ing?

És igen az ünneplő mindig is a vasalt fekete nadrág és fehér ing volt.

Nem kell ebből ügyet csinálni....

Legközelebb veszel ilyet. Ennyi.

Az meg h a kisebbségnek " bezzeg' nem kell... ha zavar akkor viselkedj te is úgy, mint ők. Ne rinyàlj!!!

Ha neked az jó h az ő szintjükre mész le.... csak h ne kelljen megvenned egy gatyát....

2016. dec. 9. 22:04
 9/30 A kérdező kommentje:
Fehér ing a gallerja oda van varva nem lehet kihajtani ez volt a bajuk!A gatya pedig egy fekete csőszáru gatya ami nem farmer!!!Csak az inget vettük tegnap mivel a másik már kicsi.Nem értitek amit írok inkább ne írjatok.7éves eddig is jó volt az ing és a gatya amit vittem érdekes most már nem vicc...Szólok hétfőn ne nézzenek hülyének.Hogy az a gatya ami 1hónapja egy másik öregotthonba megfelelt most ide már nem...Ezzel lezártam nehogy begörcsöljetek hogy mekkora idiota vagyok hogy nem vittem csősz gatyát meg nem vágtam ki a varásnál az inget hogy lehessen hajtogatni...😃
2016. dec. 9. 22:15
 10/30 anonim ***** válasza:
52%
Még csak bölcsis a gyerekem, de van 2 sötét, elegánsabb nadrágja (bár nem élre vasalt szövet), illetve 3 ing is sorakozig a szekrényében. Mikulás ünnepség a bölcsiben és a munkahelyemen, karácsonyozás a bölcsiben, otthon és családtagoknál... Mindig van alkalom, amire illik kiöltözni, így alapból furcsa, hogy egy majdnem kisiskolásnak nincs itthon egy garnitúra ünneplőse.
2016. dec. 9. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!