Ti szólnátok az Óvónőknek?
Szóval keddenként gyümölcsnap van az óvinkban, és az üzenőfalon kiírják hogy melyik héten kik hoztak gyümölcsöt. Ebben a hónapban ma harmadjára vittünk de nincs beírva egyik hétre sem a nevünk. Látják mikor bevisszük csak gondolom elfelejtik, de mindenki mást beírnak. Nos ha már ennyire feĺtüntetik h ki az aki visz, gondoltam szólnom kellene ne legyen ebből a hátunk mögött diskurálás. Ti szólnátok?
(Tudom, de rossz nekem hogy ez a legnagyobb problémám...) Szeretjük az óvit és nem akarok emiatt problémát senkivel.
Szerintem ez eleve nagyon csúnya szokás, hogy kiírják, hogy ki visz. Mintha mindenki más büntiben lenne, aki nem vitt.
Nem kötelező mindenkinek vinni? Akkor ne írják ki, hogy ki vitt. Ez tök ciki pl. annak, aki anyagi okok miatt nem tud venni. Az lenne az alap, hogy az ovi biztosítja a gyümölcsöt, wcpapírt, zsepit, stb. Ha már a szülőknek kell vinni, akkor ne csináljanak ilyen dicsőségtáblának beállított megszégyenítést.
Én erről beszélnék a többi szülővel és az óvónőkkel. Nem arról, hogy most a mi nevünk miért nem került fel.
Ha már ki van írva, akkor rákérdeznék. Van olyan módja, hogy senki ne érezze számonkérésnek, reklamálásnak és akkor probléma sem lehet belőle.
Csak annyit, hogy mindenki kint van aki hoz, mert mi még nem voltunk... vagy hasonlót. Aztán majd mondanak valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!