Ti hogy szolnátok ebben az esetben az óvónőnek?
Nem tudom, mit rosszalkodtak, de gondolom, nem olyasmi történt, ami miatt ki kell végezni a gyereket. Az óvónő le fogja tagadni a "legyintést", az ezer %. Délután mindenképp beszélj a másik szülővel (vagy nincs meg véletlenül a telefonszáma vagy e-mail címe vagy fb csoportban nem tudsz neki írni?) és kérj időpontot az óvónőtől, mikor ér rá beszélgetni. Persze ne támadd le, csak kulturáltan, kedvesen, inkább kérdésekkel rávezetve a mondandódra.
A szétszórtság alatt például mit kell értei konkrétan? Én sajnos úgy tapasztalom, hogy minden pedagógus kiabál. Lehet, csak nekünk nincs szerencsénk, de még ha nem is hallod, előbb-utóbb kiderül, hogy mindegyik kiabál. Még aki egy tündérnek láttatja magát, az is.
Én beszélnék a másik anyukával, hogy az ő gyereke mit mondott ezzel kapcsolatban.
Illetve megkérdezném a másik óvónőt, meg a dadust, ők mit tudnak a gyerekek viselkedéséről, mi történt ebéd közben.
egy legyintés akkor sem a világ vége! elég nagyot tudnak nagyítani is, ha tényleg ütött volna akkor a gyerek azt mondja hogy megverték...
nem a gyereked ellen, de ők így értékelik azt, ha fájt volna neki.
az ovónőt meg lehet kérdezni amúgy, ha tényleg nem történt komolyabb legyintés" elmondja majd ő is.
de tényleg nem baj ha tudják hol a határ.nem verés kell neki de ezekre a mozdulatokra jobban figyel egy olyan gyerek, aki megszokta az üvöltözést és azt semmibe veszi már.
amúgy ha az ovónő tagadja érdemes ott előtte megkérdezni a kisfiút. akkor már kétszer is meggondolja, hogy hazudjon-e(nagyítson-e).
de amúgy érdemes letisztázni nyugiba az ovónővel, hogy hogyan gondolod a nevelést, mi az amit mondjuk megengedsz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!