Ti hogy szolnátok ebben az esetben az óvónőnek?
Szia!
Leírom a mi sztorinkat.
Az én kislányom kiscsoportos volt,őszi és téli időszakban itt a szülők szoktak venni a gyerekeknek gyümölcsöt az egész csoportnak.Egyik nap én vittem mandarint / amit a kislányom imád / az udvaron voltak mikor a dadus szólt h ne lépjenek le a betonozott részről, mert beviszik a sarat a ciőjükkel. Az én kislányom véletlen lelépett, de nam akarattal.A dadus azzal büntette h uzsonna után a kiosztott mandarinból nem kapott a gyerekem, ráadásúl kiültette a kislányt az öltözőbe és onnan nézte a többi gyereket ahogy eszik a gyümölcsöt.Nekem az volt a szerencsém h pont mentem a gyerekért és én szemtanúja voltam az egésznek. Nah én pont az az igazi tigris anyuka vagyok.Kihívtam a folyósóra és amit akkor tőlem kapott nem tette zsebre és azzal az irammal elmentem a vezetőhöz is.Én a te helyedben mindkét kisfiúval a dadával hogy mindenki ott legyen kérném ki a történteket.Hozzáteszem a mi dadusunk is idős volt már és én azt vettem észre h az idősebbek belefásúlnak már és nincs is annyi türelmük a gyerekekhez.Engem nem érdekelne tuti helyretenném a fejét.Ne hagyd a fiad, járj utánna a dolognak.
Saját óvodánkból kiindulva megmagyarázzás nemcsak neked, de saját maguknak is, hogy a gyerekek összebeszéltek. Még el is hiszik.
Én otthon nem büntetném azért, amit az oviban csinált. Azért megkapja ott a büntetést, ha az óvónő úgy látja jónak.
Na a legyintgetéshez meg no comment. Legyintgesse a nénikéjét. Alkalmatlan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!