Ha óvónőnek szeretnék menni, pacsirta hangú kell legyek? (elég hamis hangom van) 18/l
engem nem zavar, hogy szörnyű hangom van, bár lehet pár gyerek visszafejlődött tőle :/ viszont a szülők előtt már nagyon cikinek érzem, de nincs mit tenni, anyák napja, évzáró, karácsony...
gond akkor van, ha a munkatársadnak is rossz hangja lesz ;D
Köszönöm a válaszokat? :)
Nem aggódok annyira akkor, de reménykedem, hogy a kollégáknak tiszta hangja lesz... Max majd halkan dalolok, hogy a gyerekek hangja hallatszódjön :)
*!
(telefon baki)
5, az óvónők mostanában elég szép fizut kapnak :)
kérdező, én emiatt nem mentem ilyen szakra, pedig közel állna hozzám. Most gyermekvédelemben dolgozom, hát komolyan énekelnék lassan inkább kínaiul.. szóval, ha ez az álmod, ne a hangod tartson vissza :)
Ovódapedagógus szakon van alkalmassági vizsga. Prózát kell felolvasni, népdalokat énekelni és pár alap tornagyakorlatot elvégezni (tömören. Részletesebben minden iskola honlapján megtalálod, ahol indul ilyesmi képzés. Tanító szakra is ugyanez az alkalmassági kell.)
Én pont emiatt nem mentem erre a képzésre. Mesét olvasni, meg bukfencezni még tudok, na de énekelni...
Nem vagyok óvónő, de nagyon rossz hangom van. Egyszer egy társaságba kerültem egy hivatásos énektanárral és ez is szóba került. Mondta, hogy elviselhető szintre bárki fejleszthető (a.k.a. ne dobálják meg, ha énekel), a különbség ott van, hogy aki nem született tehetség, abból operaénekes soha nem lesz.
Nekem nem kell énekhang a munkámhoz, de azóta tudom, hogy ha szükséges lenne, elviselhető szintre lehetne fejleszteni.
Viszont azt gondolom, hogy ilyen esetben te magadhoz ragadhatod a prózai feladatokat, a kollégák meg maradnak az énekes feladatoknál. Gondolom a szavalás, hangsúlyozás, szép olvasás megy.
A lányomnak én sem éneklek - egyszer próbáltam, de a második sornál befogta a számat és hevesen rázta a fejét két évesen -, hanem lejátszok zenét. Az apja énekel, neki van hangja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!