Ha óvónőnek szeretnék menni, pacsirta hangú kell legyek? (elég hamis hangom van) 18/l
Figyelt kérdés
Igazából csak bele gondoltam, hisz nekünk oviban énekeltek altatót meg közös játékban is. És esetleg milyen 'szempontoknak' feleljek meg, hogy felvegyenek? (tudom főiskolán végezendő, jó bizi és érettségi)2016. ápr. 17. 21:39
11/14 anonim válasza:
Én óvónő vagyok elég rettenetes hanggal, az óvónő keresztanyám készített fel a felvételire, leginkább az ének miatt, nagyon féltem, és elég rossz volt énekelni a felvételin, de nem utasítottak el. Viszont a 3 év suli alatt folyton szenvedtem az énekkel, szolmizálással stb. nem szerettem az éneket, bár énekelni szerettem volna, csak rossz volt a hangom. De most óvónőként dolgozom, a gyerekek előtt nem rossz énekelni, ők olyan elfogadók, de mikor nagyobb esemény van, ahol a szülők is ott vannak azért eléggé rám tör a lámpaláz :D de azért megvagyok. Több évi énekléssel amúgy változik a hang, ha sok energiát fektetsz bele, szép hangod is lehet. Nekem sajnos a fősuli után 6 évig nem sikerült óvodában elhelyezkednem,így nem is énekeltem, és szépen visszafejlődött a hangom, nem képeztem, de sokat segített volna. Úgyhogy csak bátran. Ha a felvételin felvesznek akkor onnan már nincs baj.
12/14 anonim válasza:
Attól függ, hova jelentkezel. (A soproni óvóképzőben elvárás, hogy tisztán énekelj.)
Én kisgyermeknevelő szakra jártam, végig szenvedtem az énekórákat mert nem tudtam nem hamisan énekelni. :(
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves válaszokat, sokat segítettek! :)
Olyan helyet kell szerezni ahol ez nem olyan nagy elv. árás, se Sopronba nem megyek, bár kár nincs 'messze'(annyira hogy 6-8 órát utazzak)
2016. ápr. 23. 00:23
14/14 anonim válasza:
Végzős óvós vagyok, az alkalmasságin kiderült majd. :)
Én is elég hamis vagyok, de 3 év alatt változott valamit a hangom, tisztább, na meg ebben majd a furulyázás is segít. Szerintem nem kell emiatt aggódnod, nem az X-faktorba készülsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!