Használ (t) már valaki hamis Manduca-t? Érezni, hogy nem eredeti?
Jófogáson elég sok hamisítvány van. Ráadásul sokféle. Van amit könnyebb kiszúrni, van amit nehezebb.
Nekünk egy eredeti gyári XT van, kézben hamisat nem fogtam, de ali-n láttam utánzatokról készült nagyfelbontású vásárlói fotókat.
Amik nekem feltűntek:
A szöveges tájékoztató cimkéknél: első blikkre ugyanolyan, de az eredetinél a varrás a szövegmező széleitől, valamint a cimke széleitől mindig egyenlő távolságra van, a levarrások hibamentesek, egyenletes öltésűek, a cimkék anyaga láthatóan minőségibb, a betűk nyomtatása élesebb, messziről is jól olvasható. A piros márkajelzésnél is finomabb a cimke anyaga, a levarrása a cimke színével megegyező (ez a színkövetés az egész hordozónál minden részletnél végig így van, míg a kínainál nem). A hernyó logo hímzésénél: a hamisnál előfordulhat néhány apró pontatlanság, főleg a hernyó farkánál, illetve az utolsó gyűrűnél. Amit képről nem látni, de többen írják: az utánzat szövetének anyaga kevésbé minőségi, tapintásra nem olyan kellemes mint az eredeti. A csatok nagyon hasonlítanak, de a hamisnál olcsóbb műanyagból készülnek. A színek az utánzatoknál árnyalatokkal eltérnek a gyáritól, az eredetinél teljesen ugyanolyan, mint a Manduca weboldalán.
Ha mégis utánzatot vesztek 10e-nél többet semmiképpen ne adjatok érte, azt is csak újonnan. Az elég bosszantó, amikor egy 20 ezerért megvett ráadásul használt hordozóról utólag derül ki hogy nem eredeti…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!