Benu terhesegi teszt szokott hamis pozitív lenni?
Figyelt kérdés
Csináltam egy vizeletsugaras Benu tesztet és azonnal ki jött egy halvány rózsaszín csík a teszt mezőben.
De a legszebb az egészben hogy meg volt a menstruációm rendesen három napig bőven.
Azért csináltam tesztet mert picit barnás még, a melleim fájnak és néha hányingerem van.
Szerintetek fent állhat a terhesség?
Nagyon félek!
2016. febr. 29. 13:29
2/3 anonim válasza:
Kicsi az esélye a hamis pozitívnak, ha a csík egyértelműen rózsaszínűnek látszik, és időn belül kijött. Képet tudnál esetleg feltölteni? Úgy jobban meg tudnánk ítélni.
3/3 A kérdező kommentje:
Látszódott hogy rózsaszín a csík, de, már ki száradt és nem látni annyira. De nem tudom fel fogni, ha téves pozitív nincs, akkor terhes vagyok?? Úristen de hogyan? Hiszen meg volt! És most mit csináljak?
Másnak is meg jön ha terhes???
2016. febr. 29. 16:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!