Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Előfordulhat, hogy petefészekc...

Előfordulhat, hogy petefészekciszta okozhat hamis pozitív terhességi tesztet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ma reggel lett egy pozitív terhességi tesztem (Gábriel). Szerdán kellett volna megjönnie. Az a helyzet, hogy van már 2 gyerkőcöm és nem szeretnék többet. Már fél éve küzdök nőgyógyászati/urológiai problémákkal, többek között petefészek cisztám is volt. Ezalatt az idő alatt, több mint 20 féle gyógyszert szedtem, és még mindig nem vagyok egészséges:( Az elmúlt hónapban voltunk együtt a párommal, és óvszerrel védekeztünk, kivéve 2 alkalmat, mikor csak megszakítással. Tudom ennyinek is elégnek kell lenni...De reménykedem benne, hogy talán a ciszta okozza..Március 8-án voltam UH-akkor volt cisztám, igaz, utána megjött a menzeszem is. Most barnás maszatolásom van, és görcsölészik a hasam. Az orvosomat sajna ma nem értem el, hétfőn tudunk csak beszélni. Szóval veletek már előfordult, hogy ciszta okozott hamis pozitív tesztet? Esetleg gyógyszer? Köszönöm a válaszokat.

2016. ápr. 15. 18:30
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hallottam már olyat hogy a ciszta miatt jelzett a teszt halványan, de állítólag az a fajta ciszta nagyon ritka amelyik HCG-t termel. Megtudod mutatni a teszted? Sajnos a gabriel tud halvány csíkot csinálni hcg nélkül is. Nekem volt már halvány pozitív is, és szellemcsíkos is.
2016. ápr. 15. 18:42
 2/10 A kérdező kommentje:
Sajna, kidobtam. Nem volt olyan erős, mint a tesztcsík, de jól látható volt, kb. fele olyan erős, mint a tesztcsík.
2016. ápr. 15. 18:45
 3/10 anonim ***** válasza:
előfordulhat, de ritka az a fajta ciszta. valószínűbb hogy terhes vagy.
2016. ápr. 15. 18:56
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is inkább terhes vagy! Ciszta,mint írták előttem ritka ami pozi tesztet okoz,azt is csak halványat..Ismételd meg a tesztet mindenképp és ha lehet ne Gabrielt!
2016. ápr. 15. 19:44
 5/10 A kérdező kommentje:
Jaj, de nem lenne jó pedig:( Én nem is tudom mit tennék...A Gabriel nem megbízható egyébként? A hasam viszont folyamatosan görcsöl..
2016. ápr. 15. 19:49
 6/10 anonim ***** válasza:
Csak egyetlen cisztafajta termel hcg hormont, un. csokoládé ciszta, de ez tényleg nagyon ritka.
2016. ápr. 15. 21:22
 7/10 anonim ***** válasza:

nem csak az csokoládécysta termel hcg-t, a tékasejtes cysta is!

de valószínűbb a terhesség.

2016. ápr. 16. 02:42
 8/10 A kérdező kommentje:
Mindenképpen tájékoztatni foglak titeket, hogy mi volt..Utoljára mondjuk február végén szedtem Curam Duo nevű antibiotikumot, de még március közepéig Flucohexal nevű gombaírtót...A hasam változatlanul görcsöl.
2016. ápr. 16. 05:44
 9/10 A kérdező kommentje:
Valóban terhesség van a dologban...Sajnos, az egészségügyi problémáim miatt nem tudjuk megtartani:(
2016. máj. 18. 09:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Óhjajjj... :( sajnálom hogy nem tudod megtartani!
2016. máj. 18. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!