Ti mit szólnátok ilyen helyzetben? Két hete volt a születésnapom és a legjobb barátnőm elfelejtette, azóta se mondta azt sem, hogy boldog születésnapot, ez nekem nagyon rosszul esett. Túlreagálom?
Nem vagyok fent facebook-on...
De én is úgy gondolom, hogy emlékeznie kellett volna, nem most lett a legjobb barátnőm, hanem sok éve.
Nem. A születésnap az ember legfontosabb ünnepe, mert azt jeleneti, hogy "én ezen a napon jöttem a világra, innentől kezdve LÉTEZEM".
Ha ezt valaki elfelejti, és tényleg elfelejti, az hamar kiderül, mert másnap reggel biztosan rád csörög vagy küld egy lapot és bocsánatot kér.
Amit viszont a te "legjobb barátnőd" csinált, az alsó hangon aljasság. Fájdalmat akar neked okozni, és ürgyet keres arra, hogy veszekedj vele. Esetleg ő már rég dobni akar, neki nem számít az a barátság.
Nálam a családtag ilyetén való viselkedése is - főleg, ha nem egyszeri, hanem sorozatos esetről van szó - megbocsáthatalan bűnnek számít. Értsd: az ilyen embert kirúgom az életemből, bárki is legyen az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!