Ugyanazt a fiút szeretem, akit a legjobb barátnőm. Mit tegyek?
Egyik barátnőmmel és velem is ugyanez volt a helyzet. Ugyanaz a fiú jött be (ő nem tudta, hogy nekem is - igazából én el sem akartam fogadni), és ő szerelmet vallott és elutasította. Mi meg tök jóban voltunk a sráccal.
De mindig segítettem a barátnőmnek, vigasztaltam, bátorítottam, stb. Csak én eldöntöttem, hogy nem fogok kikezdeni a fiúval, nekem az nem fért volna bele az erkölcsös magatartásba. Tartottam tőle a távolságot, próbáltam elterelni a gondolataimat más fiúkkal.
Erre neki is lett kapcsolata (egy lánnyal, akit nem igazán kedveltem), és akkor végleg kigyógyultam.:)
Egy barát többet ér, mint egy pasi.:D
Egyébként ha tényleg legjobb barátnők vagytok, akkor mondd el neki. Meg fogja érteni, és ketten együtt kitaláltok valamit.:)
Én csak azért nem mondtam el neki, mert annyira nagyon nem voltunk jóban.
21/L
a 19:42-s vagyok.
amit az előző írt az mind szép és jó... de én nem tudom "fékezni" magamat
a barátnőm féltékeny rám sejti hogy a fiúnak tetszem és totál ideges
pl
a múltkor kiránduláson a resztiben azzal a fiúval beszéltem ő a szememet kémlelte, nevettetett mosolygott le nem vette rólam a szemét minden szép volt erre odajön a barátnőm (ő a másik asztalnál ült) és "elvette" tőlem úgymond a fiút. mikor kimentünk a fiú megfogta a kezemet és úgy mentünk kb 10 másodpercig a barátnőm nagy mérges szemekkel nézett rám, mintha csak azt mondaná: "na tessék!" én pedig lassan elvettem a kezemet ahh pedig ..... na m1 es akkor a buszon elkezdi a barátnőm: "bocsi hogy odamentem hozzátok de nem bírtam. wáááá lehet tetszel neki jaaaj ne"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!