Ma volt életem legjobb álma. Fantasztikus volt. Hogy lehetne ugyanazt álmodni?
Figyelt kérdés
2010. aug. 3. 07:28
1/5 anonim válasza:
Agykontroll->Lemszé szintedre és elalvás előtt elmondod magadban: Emlékezni fogok minden álmomra. Szeretném ha olyan álmom lenne mint az előző este(dátumot is mondhatsz) kb ennyi.
2/5 anonim válasza:
nekem is most volt a legjobb álmom a világon:D Azt hogy ma sikerül az utolsó randi, és sikerül az hogy szerelmet vallok:D
Próbáld azt hogy csináld egész nap ugyanazt amit tegnap, és gondolj ugyanazokra a dolgokra, illetve az álmodat mindig újra meg újra vetítsd magadnak le benned,és hangosan mondogasd, ilyenkor megmarad a fejedben, és ezzel álmodsz:D
ÉNNEKEM BEVÁLT! tegnap elött egész nap vele voltam, mint 3. randi, tegnap vele álmodtam, utána a tegnapi naőpra gondoltam, visszapörgettem az álmom is, és ugyan azt az álmot álmodtam, csak enyhe kis változással jó irányba:D
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi. Szörnyű volt amikor felébredtem.:(
2010. aug. 3. 08:24
4/5 anonim válasza:
tudatos álommal akármikor azt álmodsz, amit akarsz. Ajánlom figyelmedbe a google-t, és mellé Dr. Tholey Alkotó álom c. művét :)
sok sikert, szép álmokat!
5/5 anonim válasza:
ó, jaj, nem is tudtam, hogy ez lehetséges.... voltmár olyan álmom nekem is, hogy azt éreztem örökké álmodnám, és kényszerítettem magamat, hogy visszaaludjak, hátha tovább álmodom...de sajnos nem ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!