Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Kinek mi a kedvenc filmje? Mi...

Kinek mi a kedvenc filmje? Mi a rekordod, hányszor láttad ugyanazt a filmet? Melyek a legjobb filmek szerintetek, amiket kár lenne kihagyni? (főleg romantikus)

Figyelt kérdés
2012. júl. 7. 18:21
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Nagyon szeretem az Igazából szerelem c. filmet, minden karácsonykor megnézem meg amikor még kedvem van. nagyon sokszor láttam, de nem tudom megunni.
2012. júl. 7. 18:24
 2/19 anonim válasza:

Én nagyon szeretem az Utolsó dal c. filmet.(Miley Cyrus a főszereplő)Kb. 2x láttam, de nekem nagyon tetszik! :D

Kedvenc filmem nincs.

2012. júl. 7. 18:30
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Bridget Jones naplója!

Legalább 10x láttam. Dvd-n néhányszor és ahányszor adják a tv-ben. Nálam abszolút megunhatatlan!:)

2012. júl. 7. 18:32
 4/19 A kérdező kommentje:
Köszi! Az utolsó dal nekem is az egyik kedvencem!
2012. júl. 7. 18:32
 5/19 anonim ***** válasza:
A kedvenc romantikus filmem a Könnyű nőcske, nem túl régi film. A magyar szinkron viszont borzalmas, kizárólag angolul tetszik feliratosan. A kedvenc filmem A Gyűrűk ura trilógia :)
2012. júl. 7. 18:50
 6/19 anonim válasza:
Én egyszer a Twilight-ot néztem meg egymás után 9x, de nem az a kedvenc filmem(igazán kihagyható film).Volt egy másik eset,hogy Gossip Girlt néztem 3 napon keresztül (kb 10 órát aludtam 3 nap alatt).A kedvenc filmjeim ami kihagyhatatlan a Tenacius D és a Waiting for forever.:D
2012. júl. 7. 19:45
 7/19 anonim ***** válasza:

Kedvenc filmem: Nagyfiúk (eddig azthiszem 8x láttam)

Romantikus: Nászajánlat (ezt vagy 3x)

2012. júl. 7. 21:50
 8/19 RohanjElemér válasza:
Betépve
2012. júl. 7. 22:22
 9/19 anonim ***** válasza:

Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt

Tudom, tudom, nem nagy szám, de ez az a film, amit bármikor, bárhol képes vagyok megnézni :)))

2012. júl. 8. 00:18
 10/19 anonim ***** válasza:

Halálsoron

Legenda vagyok-ot és Constantine, a démonvadászt láttam legtöbbször, mindkettőt kb. 8-szor :)

Sok jó film van, romantikusból talán a Csodálatos elme, és a Séta a múltban

2012. júl. 8. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!