Ti mit szólnátok ha megtudnátok, hogy az oviban az 5 éves fiatok 2X rácsapott az egyik fiatalabb óvónő fenekére?
Ha az én gyermekemről lenne szó, akkor megkérdezném tőle, mit történt. Megbeszélném vele, hogy nem ütünk meg senkit, az óvónénit főleg tisztelni kell. Megkérném, hogy kérjen bocsánatot.
Ez után odavinném az óvónőhöz, és tőle is megkérdezném, mit történt. Ekkor kerülne sor a bocsánatkérésre is.
Nem mentség, hogy más biztatta fel a rosszra, legalábbis az én ilyen korú gyerekeim már tudják, mi az egyéni felelősség.
Hát nem díjaznám a verekedést.
Igyekezném elmagyarázni neki, hogy a csapkodás, verekedés nem szép dolog. Ha más buzdít rá, az sem az, de akkor sem szabad ilyet csinálni.
Bocsánat, de elképzeltem a szitut, és mosolyogtam egy jót! :)
Ennek ellenére kb. hasonlóan járnék el, ahogy az első válaszoló. Megkérném,hogy kérjen bocsánatot, és elmagyaráznám neki, amit már szerintem te is százszor,hogy ez nem szép dolog.
És az,hogy más a felbujtó, még őt nem mentesíti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!