Kihez forduljak? Norbi update az óvodában.
Figyelt kérdés
A gyermekemnek Norbi update terméket adnak az óvodában. Abszolút ellenzem! Írásban kérhetem, hogy ne kapja ezt a szemetet?2016. nov. 18. 15:44
21/27 anonim válasza:
Magánoviban sem adnak ilyet!
(a gyerekem is abba jár)
Ez egy nagy kamu,amit a sok hülye bevesz
22/27 anonim válasza:
Én eltudom képzelni hogy azt adtak uzsira ,mert olcson betudták szerezni .ilyen vackot én se adnák a gyereknek .
23/27 anonim válasza:
Olcsón az update kaját? Beszerezni a gyerekeknek? Egek... Lehet, hogy ahhoz hasonló, diètásabb jellegű ételeket kaptak. De biztosan nem update volt.
24/27 anonim válasza:
Ekkora KAMUT!A magán oviban is megkérdeznek,ha spéci kaját adnak.Az állai nem fog Norbi updatet finanszírozni,napi 400 ft-ból.Ekkora hazugságot!
26/27 A kérdező kommentje:
Nem kamu! Amikor kijött a kisfiam az óvónéni mondta ,hogy ma ez az uzsonna. (kivételes alkalom volt, hogy elhoztam a fiam délben). írásban kértem, hogy ne adjanak neki ilyen terméket.
2017. aug. 21. 14:44
27/27 anonim válasza:
miből gondolod, hogy update termék volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!