Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Norbi update szörpről mi a...

Norbi update szörpről mi a véleményetek? Lehet adni 2 és fél éves gyereknek?

Figyelt kérdés
2013. jún. 2. 06:47
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
77%
Én nem adnám. Olyan édesítő van benne, amit nem adnék a gyereknek.
2013. jún. 2. 06:59
 2/18 anonim ***** válasza:
77%
Semmiképp sem adnám. Az édesítő meg annyira sem való gyereknek, mint a cukor.
2013. jún. 2. 07:01
 3/18 anonim ***** válasza:
77%

Nem, mert tele van adalék anyaggal, édesítőszerrel.

Vagy házi azörpöt iszik, bodza, Eper, amit én főzök, vagy boltit kap, Sió, Piroska, de olyat amiben édesítő szer van, nem veszek.

2013. jún. 2. 07:05
 4/18 anonim ***** válasza:
70%
Én sem adnám, mi mondjuk semmit nem fogyasztunk amiben édesítő szer van. Már pedig az ősszes ilyen fogyi cuccban az van, nagyobb kárt okozol vele mint hasznot. Inkább vegyél igazi gyümölcs teát (nem filteres ha nem te méred ki fajtát) és tegyél bele mézet ha nagyon akarod, én még mézet sem szoktam beletenni, és 1.5L hez 1ek. mennyiséget használok (elvileg 6tk kellene) igaz ehhez érdemes valami jó fajtát venni.
2013. jún. 2. 07:30
 5/18 anonim ***** válasza:
70%
Nem adnám! Nálunk is nagyrészt vizet isznak de ha nem, akkor valódi szörpöt (ami cukros) vagy teát mézzel. Nem egy kilót teszünk bele, csak hogy íze legyen. Inkább mint az ezerféle édesítő ami ezekben van.
2013. jún. 2. 07:32
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Összetevők: Víz, Citromsav monohidrát, Málna aroma, Na-ciklamát, Na-szaharinát, Aceszulfám-K, Szukralóz, Red colour comp., K-szorbát

ezt tartalmazza a Norbi szörp...

2013. jún. 2. 08:40
 7/18 anonim ***** válasza:
69%
Semmilyen update terméket nem adnék gyereknek! Felőlem reklámozhatja Réka h az összes gyereke ilyenek nő fel de szerintem mű kaja az egész. Az italok, ételek tele vannak mesterséges anyagokkal csakh ne hizlaljon. Oké nagyon sok minden másban is vannak ilyen cuccok de nekem ez nagyon abszurd.
2013. jún. 2. 08:51
 8/18 anonim ***** válasza:
82%
Nem adnék semmilyen Update terméket,de még én se ennék sosem.
2013. jún. 2. 09:12
 9/18 anonim ***** válasza:
Az összes update cucc borzasztó egészségtelen. Az egy dolog, hogy alacsony a kalóriatartalmuk, ezért nem hizlalóak, de cserébe beteg leszel és majd korán öregszel a sok adaléktól. Tudom mit beszélek! Élelmiszermérnök vagyok!
2013. júl. 23. 10:43
 10/18 anonim ***** válasza:
73%

A legfinomabb szorp amit valaha ittam.Nem szinezi be a poharat sem a fogamat.Nincs benne mesterseges szinezek...es aszpartam sem!Mellek ize sincs!!!

Nem draga..es ezerszer jobb mint az agyon cukrozott otthoni szorpok...vagy a cola felek.

.

2013. aug. 7. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!