Norbi update ebédről vélemény - diéta miatt?
Figyelt kérdés
23 hetes kismama vagyok, sokat híztam idáig, így diétára fogtak. Itthon vagyok a másfél éves kisfiammal, akinek minden nap főzök, viszont elég eleven, és amióta becsúszott ez a diéta az életembe, és kétfélét kellene csinálnom, hááát, hulla vagyok... Gondoltam arra, hogy Norbis ebédet szállíttatnék házhoz. Régebben ettem, és nekem megfelelt, ízlett...csak felmerült bennem, hogy vajon mennyire jó alapanyagokból készülnek...tehát itt nem az édesítőszerrel készült késztermékeire gondolok, hanem főtt ételeikre. Van olyan kismama, aki rendszeresen fogyasztott ilyen ebédet, ha igen, mik a tapasztalatok? Muszáj a szénhidrátbevitelt kontrollálnom, és sajnos ez a kétféle ebéd főzése nem megy, muszáj egy másik alternatívát találnom! Előre is köszönöm a jótanácsokat!2014. jan. 31. 13:32
1/3 anonim válasza:
nem kéne feltétlen két félfét föznöd mert a család is ehetné azt amit te. Egyébként semmi baj az update menüvel, de ha terhességi cukrod is lesz akkor a ch tartalma nem mindig megfelelő. Ja és én ugy tudom természetes édesitöszerrel édesitik az édességeket nem mesterségessel igy az sem káros.
2/3 anonim válasza:
Ha ilyen vacakot akarsz enni akkor hajrá..
3/3 anonim válasza:
mindig feltüntetik mennyi ch-t tartalmaz. azt érdemes figyelni. Az alapanyagok minősége nem rosszabb, mint más rendelős ételé... sőt. Ha megteheted rendeld nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!