Norbi Update diéta szoptatás alatt?
Mekkora a babád? Az is fontos.
Nekem a fiaim tavaly nyáron voltak 1 évesek augusztusban, nem kifejezetten Norbi módszerrel, de elkezdtem hogy kenyér helyett abonettet ettem, vagy pufirizsszeletet. Minden mást megettem normál adagban, és még elég volt a tej mindkettőnek. Lement így 5-6 kg.
Mindenképpen csak lassan haladj, és kitapasztalod, hogy marad e a tejed mennyisége. Én tovább nem mertem menni, nem is ment le több, bár abba is hagytam azt a fajta evést. Na akkor meg visszajöttek a kilók. :-( Úgyhogy erre is vigyázz.
Mikor abbahagyták a szopit most januárban 17 hósan, akkor kezdtem igazi fogyiba, és 10,5 kg ment le azóta. :-) Még 3-4 év lánykori súlyom lesz.
En terhessegem elott ismerkedtem meg a Norbi dietaval (gondom volt a cukrommal, amiota dietazni kezdtem, soha nem volt magas)
Majd terhes lettem, automatikusan a kodok szerint etkeztem. Felszedtem 18 kilot (normal testalkat), ami szules utan 6 hettel eltunt.
A lanyomat sokaig tudtam szoptatni, nem kellett tapszerrel potolnom soha.
Ez egy eletmod, en sokkal energikusabb vagyok, amiota Norbizom. Itt nem a nemevesrol van szo!
Én olyan vagyok, hogy muszáj szénhidrátot ennem este is, bőven, hogy legyen tejem normál mennyiségben. Lehet, hogy neked bejön, nekem fel kellett függesztenem az update szerinti étkezést.
Sok sikert!
Igaza van az utolsonak!
Feherje es folyadek boven! Nem arrol van szo, hogy megvonjuk a szenhidratot magunktol!
De azert lekvarosbukta es habos sutemeny helyett jobb valasztas lenne 1-2 szelet barna kenyer sajttal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!