Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Norbi Update diéta szoptatás...

Norbi Update diéta szoptatás alatt?

Figyelt kérdés
Van rajtam 10 kg felesleg, jó lenne leadni, de attól félek, ha nekiállok diétázni, nem lesz tejem. Így is küzdünk, hogy jóllakjon a fiam. Meg merjem kockáztatni?

2012. márc. 27. 13:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%
Nem kell diétáznod, csak az alapanyagokat cseréld ki update-re, és már az is elég lesz! Tészta, zsemlemorzsa, lekvár, szörp, cukor helyett xilit stb. Nálam bevált ez így, 12 kg lement így pár hónap alatt, és azóta is tartom a súlyom.
2012. márc. 27. 14:19
 2/13 anonim ***** válasza:
89%

Mekkora a babád? Az is fontos.

Nekem a fiaim tavaly nyáron voltak 1 évesek augusztusban, nem kifejezetten Norbi módszerrel, de elkezdtem hogy kenyér helyett abonettet ettem, vagy pufirizsszeletet. Minden mást megettem normál adagban, és még elég volt a tej mindkettőnek. Lement így 5-6 kg.

Mindenképpen csak lassan haladj, és kitapasztalod, hogy marad e a tejed mennyisége. Én tovább nem mertem menni, nem is ment le több, bár abba is hagytam azt a fajta evést. Na akkor meg visszajöttek a kilók. :-( Úgyhogy erre is vigyázz.

Mikor abbahagyták a szopit most januárban 17 hósan, akkor kezdtem igazi fogyiba, és 10,5 kg ment le azóta. :-) Még 3-4 év lánykori súlyom lesz.

2012. márc. 27. 14:20
 3/13 anonim ***** válasza:
94%

En terhessegem elott ismerkedtem meg a Norbi dietaval (gondom volt a cukrommal, amiota dietazni kezdtem, soha nem volt magas)

Majd terhes lettem, automatikusan a kodok szerint etkeztem. Felszedtem 18 kilot (normal testalkat), ami szules utan 6 hettel eltunt.

A lanyomat sokaig tudtam szoptatni, nem kellett tapszerrel potolnom soha.

Ez egy eletmod, en sokkal energikusabb vagyok, amiota Norbizom. Itt nem a nemevesrol van szo!

2012. márc. 27. 15:06
 4/13 anonim ***** válasza:
53%

Én olyan vagyok, hogy muszáj szénhidrátot ennem este is, bőven, hogy legyen tejem normál mennyiségben. Lehet, hogy neked bejön, nekem fel kellett függesztenem az update szerinti étkezést.

Sok sikert!

2012. márc. 27. 15:35
 5/13 anonim ***** válasza:
69%
Én tőlük rendeltem kaját.Elapadt a tejem.Nem tudom attól-e,vagy sem,de nem kockáztatnék!
2012. márc. 27. 15:37
 6/13 anonim ***** válasza:
67%
Nekem is kell a szenhidrat a tejhez. Napi egy lekvaros bukta es van tejem boven. En nem szopi alatt kiserleteznek, a baba fontosabb, mint az alakom. Majd, ha mar nem szopizik. :-)
2012. márc. 27. 16:05
 7/13 anonim ***** válasza:
68%
én csináltam lement 12 kg,még mindig szoptatok a tejtermeléshez folyadék kell sok és fehérje.azt meg engedi a Norbi:))
2012. márc. 27. 18:26
 8/13 anonim ***** válasza:
68%

Igaza van az utolsonak!

Feherje es folyadek boven! Nem arrol van szo, hogy megvonjuk a szenhidratot magunktol!

De azert lekvarosbukta es habos sutemeny helyett jobb valasztas lenne 1-2 szelet barna kenyer sajttal.

2012. márc. 28. 05:26
 9/13 anonim ***** válasza:
67%
Kedves utolso, nem erzrm azt, hogy ki kellene oktarnod, hogy mi lenne jobb nekem, foleg a reszletek ismerete nelkul.... Ha nekedca barna kenyer sajttal hozzaxmeg a tejet, oke, nekem meg a lekvaros bukta. Nem buzditottalak ennek evesere, igy te se tedd......
2012. márc. 28. 05:28
 10/13 TKI Ibolya ***** válasza:
48%
9-esnek igaza van nekem is kellett a szénhidrát sőt tovább megyek az édesség.3 gyereket szoptattam és mind háromnál így volt.Én nem a szoptatás alatt kísérleteznék a diétával főleg nem amíg csak szopik a pici.Én 8 hónapos koruk után kezdtem el oda figyelni jobban az étkezésemre de nem diétáztam.
2012. márc. 28. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!