Fogytál szoptatás alatt? Nálam ez nem vált be, ugyan annyi a súlyom, mint amikor hazajöttem a kórházból szülés után. (5,5 hónapja) Hogyan lehet diéta nélkül egy pár kg-ot leadni?
Én sem fogytam, és nem is foglalkoztam vele igazából, most sem fogok ez miatt aggodalmaskodni, majd ha már nem szoptatok, akkor jöhet a diéta meg minden.
Addig pl tornázhatsz!
Én fogytam már, 11 kilóval vagyok kevesebb, mint a terhesség előtt.
Ez nem igaz, hogy nem lehet odafigyelni a táplálkozásra szoptatás alatt, nem mondom, hogy fogyózni kell.
Meg lehet azért tornázni, ha nem is ezerrel.
Én pl. biciklivel járok mindenhová, ahová csak lehet, és nem kell vinni a babámat.
A pici 3,5 hónapos.
Mindenkinek jót tesz a mozgás.
ha pl. 2 évig szoptatsz, akkor addig nem mozogsz?
Ez a szoptatás csak kibúvó a depis dagi anyukáknak!
Nem fogyókúrázni, koplalni kell, csak egészségesen, okosan étkezni. És el lehet kezdeni sportolni is.
Nekem ezek beváltak.
Második szülés után ugyanannyi voltm ,mint előtte(67- kg/170cm)
Nem fogytam, 1 kg feljött/lement.
De mivel az első terhességemet 63 kilóval kezdtem (és akkor éppn fogyóztam) , úgy döntöttem elég, 2 éves szoptatás után elkezdtem fogyózni: most 61 vagyok
Még mindig szoptatok, 2,5 éves a kicsi.
előző
Valahol szerencse s szerencsétlenségnbemn, hogy a 2. terhességem alatt terhességi cukorbeteg lette, így nagy zabálások kimaradtak.
Az első gyereknél (mindjuk 4,4 kiló lett) 18 kg-ot híztam, szülés után még lement 12 kiló, de ahogy írtam 10 soha nem lettem annyi, mint 12 éve voltam, csak most.
De sajnos sokan abba a hibába esnek, hogy nminden nap kieszik hűtőt, aztán szülés után meg sírnak.
Ugyanez igaz a szoptatásra: lehet enni, de mértékkel és az sem mindegy, hogy mit.
Cukrot, felesleges CH-ot nyugodtan ki lehet iktatni, bolti gyümölcsjoghurt, túrókrém is hízlal, mint franc, cukros üdítők szintén...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!