Szoptatás alatt 90 napos diéta? Szabad?
Igen, én is inkább a nem mellett állok, amíg szoptatok, csak gondoltam megkérdezem. Addig meg marad itthon a torna! :)
BÚÉK!
Ezt a hülyeséget akkor se csináld,ha nem szoptatsz.
Napi 5-6 szor kis étkezés, sok zöldség,gyümölcsök mértékkel ,fehérkenyér,péksütemények,nasik,üditőket kerüld,sok fehérhús,tojás,tejtermék. Mellé napi 2-3 liter folyadék,és 30 perc-1 óra mozgás (lehet otthoni torna is) ,és sikerülni fog. Ezzel nem ártasz se a szoptatásnak,se a babádnak,se magadnak.
Betti válasza:
Ez a fajta diéta méreganyagok felszabadulásával jár,ezért nem szabad.Én is azt ajánlom,hogy egy kicsit figyelj oda az étkezésre,az édességeket iktasd ki,plussz egy kis mozgás,ezzel is lehet eredményt elérni.
Én teljes szénhidrátkihagyással kezdtem kajálni,és napi 20-30 percet tornáztam!14 hós volt a lányom,mikor azt mondtam,ha rá is megy a szopi nem lesz lelkifurdim!19 hós korára 19 kilót fogytam!A szopi ugyanúgy megmaradt!20 hós korában újra babaás lettem,de egyáltalán nem hízomannyira mint az első alatt!De figyelek a kajálásra még mindig,de természetesen eszem már szénhidrátot,de csak délelőtt max3-ig!
2 éves szopizó kislány és 22 hetes pocakcsajszi anyuja
Simonfi Ági, a magyarországi Pilates egyik legnagyobb alakja ezt mondta erről a témáról:
Bármiféle diéta, amiben időmegszabás van, rögtön keltsen benned gyanút - ezeket ugyanis nem véletlenül limitálták x napra, hétre stb..! Bár a megadott idő alatt ugyan elérheted azt a célt, amit szeretnél, de ha ezután abbahagyod a diétát, senki nem fogja neked garantálni, hogy az eredménye tartósan meg is marad (sőőőt). Kezdődik a jólismert jojó... Viszont, ha tovább folytatod a diétát, azt sem tudja senki garantálni, hogy nem teszel kárt az egészségedben (hiszen ezek a diéták legtöbbször komoly megvonásokkal járnak).
Szerintem ez teljesen logikus, én innentől se szoptatás alatt, se egyébként nem kezdenék bele semmilyen limites diétába.
Étrend- és életmód-váltás, az már igen. Azzal tudod tartósan és kíméletesen átállítani magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!