Norbi Update diéta szoptatás alatt?
Hat akkor hajra lekvaros bukta es habos suti!
MEg annyit, hogy az ember pedig jobban erzi magat 50 kilosan es energiaja is van.
Amikrol pedig ugy gondoljatok, hogy sok a tejetek, csak ures kaloria, amitol fel ora mulva megint ehes leszel, mert megemeli a vercukorszintet, ami majd hirtelen leesik es ugyanugy a magas kaloria tartalmu "szerinted tejserkentoket" fogod kivanni.
Ugyanugy szenhidrat a barnakenyer is. Most reggeleire ettem 3 szeletet es ebedig nem leszek ehes.
Ugyanazt irnam, mit az utolso. En is 50 kilo vagyok, tk. Kenyert eszem, tisztaban vagyok az egeszseges etkezes szabalyaival. Emmellett rengeteg tejserkentot kiprobaltam, es hidd el, a szenhidrat bejott. Valszleg ugy mukodik a szervezetem, hogy nehezen vesz el kaloriat a testembol, nekem kell azt a plusz 500-at beletenni. Ha epp a lekvaros buktatol van tejem, akkor az teged miert zavar es miert kell kioktatoan, gunyosan beszolni? Ket gyereket szoptattam igy vegig, amikor nem ettem eleget, a tej mennyisege is csokkent. Hidd el, az evek soran nekem ez jott be. Senki nem beszelt habos sutikrol es arrol sem, hogy ezekkel tomnem magam. Egyszeruen kell az a plusz kaloriabevitel, en ezt tudom gyorsan tejje alakitani es kesz. Valszleg, ha norbi fele kajat ennek, gyorsan bucsut mondhatnek a szopinak. Persze eszem gyumolcsot, zoldseget, feherjet, halat, hust, mindent mertekkel. De ez van. Nem kell kovetni, egyet sem kell erteni, de ennek fejeben kritizalni sem kell.
Probaltam ertelmesen elmagyarazni, hogy nem most kene kiserletezgetni ilyen dietakkal, ennyi volt. Nem hiszem, hogy a joszandekba bele kellene kotni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!