Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Kihez forduljak? Norbi update...

Kihez forduljak? Norbi update az óvodában.

Figyelt kérdés
A gyermekemnek Norbi update terméket adnak az óvodában. Abszolút ellenzem! Írásban kérhetem, hogy ne kapja ezt a szemetet?

2016. nov. 18. 15:44
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
78%

Többször büntették már a céget, hogy nem az van benne, amit állítottak.

Illetve nem tudom, hogy milyen anyaggal érik el, de szinte mindenkire úgy hat, hogy hasmenésed lesz tőle.

Elég erős emésztésem van, egyszer kipróbáltam, aztán én is futottam.

2016. nov. 18. 17:07
 12/27 anonim ***** válasza:
45%
Én nem akadnék ki ennyire ezen! Cukormentes ill. szénhidrátcsökkentett termékek. Az igaz h ezekre egy fejlődő szervezetnek szüksége van, de olykor-olykor miért nem ehetné? Több termékét is használok (liszt, panír, tészták) és SOHA nem volt hasmenésem semelyiktől! A gyerekeim is ettek abból a rántott húsból meg tésztaételekből. Ha ez valakinek szemét, akkor olvassa el az ételízesítő/leveskockák/chipsek/stb összetevőit. De hogy a kérdésedre válaszoljak, óvodavezetőnél kopogtass.
2016. nov. 18. 17:16
 13/27 anonim ***** válasza:
46%
Akkor én tuti csupa szeméttel etetem a cukorbeteg 3 évesemet....
2016. nov. 18. 18:01
 14/27 anonim ***** válasza:
33%

szinte mindenkire úgy hat, hogy hasmenésed lesz tőle.

Elég erős emésztésem van, egyszer kipróbáltam, aztán én is futottam.

Érdekes, nekem cukorbeteg a lányom, soha nem volt tőle hasmenése. TAlán mert képes mértéket tartani... A cukoralkoholnak van ilyen hatása, de normális mennyiségben fogyasztva nem... aki betol egy tábla csokit, meg is érdemli, hogy fusson.

2016. nov. 18. 18:04
 15/27 anonim ***** válasza:
54%

Nem értem a dolgot. Milyen termékeket adtak nekik pontosan?

Nekem alapból nincs problémán az ilyen termékekkel, de gyereknek nincs ilyesmire szüksége. Az egészséges étkeztetés és étkezés nem egyedüli módja a Norbi Update, főleg nem gyerekeknél. De nem gondolnám, hogy ezt ott ne tudnák. Nem lehet, hogy egyszeri egyedi eset volt, mert kapták valahonnan?

11!

Sok édesítőszer okozhat hasmenést, míg hozzá nem szokik az ember. Pl. a xilit, a maltit, a mannit és társai az eritritet leszámítva befosatnak. A diétás termékekre rá szokták írni, hogy nagyobb mennyiség fogyasztása hashajtó hatású lehet. Döntse el mindenki mi a nagyobb mennyiség.

2016. nov. 18. 18:20
 16/27 anonim ***** válasza:
62%
Tegyél panaszt. Gyerekeknek nem szabad adni mivel az édesítőszereket nem bírják. Illetve ezek szójával vanbak tele ami tönkre teszi a hormon háztartásukat.
2016. nov. 18. 18:33
 17/27 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem most teljesen mindegy, ki mit gondol a termékekről. A szülőnek joga van eldönteni, mit egyen a gyereke, vagy mit ne.

Ti sem adtok mindent a gyereketeknek, van ami szemétnek, károsnak tartotok. Hadd legyen már véleménye.

2016. nov. 18. 18:35
 18/27 anonim ***** válasza:
36%

Ekkora a kamut!

És van olyan hülye aki ezt beveszi...

Gratulálok kérdező,ennél nagyobb hülyeséget alig ha ki tudtál volna találni

2016. nov. 18. 19:04
 19/27 anonim ***** válasza:
13%
Nem lehet, hogy a gyerek nem az óvodától, hanem egy ovis kis pajtásától kapta az update -es cuccot? Láttad, hogy az óvónénik/dadusok adták?
2016. nov. 18. 20:42
 20/27 anonim ***** válasza:
28%

Ha nem kamu a kérdés, akkor max. magánoviban.

De még ott sem hiszem!

2016. nov. 18. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!