Kihez forduljak? Norbi update az óvodában.
o.O
Ilyenről még nem hallottam. Miért adnak ilyet a gyerekeknek? Milyen termékeket kapnak?
Az biztos, hogy ártani nem fog, ha írásban jelzed, hogy ne adják a gyereknek, de más téma, hogy ezek után fog-e kapni.
Szerintem kérdezz rá más szülőknél is, egészen biztos vagyok benne, hogy nem te vagy az egyetlen, aki nem támogatja, hogy vegyipari szeméttel etessék a gyereket.
Első körben szerintem az igazgatóhoz, ha nem jársz sikerrel, akkor az óvoda üzembentartójához, most nem tudom éppen ki az illetékes.
Egyébként valóban felháborító, én is hidegrázást kapok a schobert agymenéstől.
:O
Ha a Norbi update étel szemét, akkor minek gondolod a hagyományos menzai ételeket? Tudod te egyáltalán, hogy mit takar a "Norbi update"?
(Már ha nem provokáció ez a kérdés...)
7: Sose tudni. Gondolom reklám célból kapta az ovi valami szponzortól, vagy valami hasonló.
Nálunk is így volt nap mint nap eperjoghurt(hoz hasonló trutyi), meg szörp az oviban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!