Terhességi diabéteszesek, szoktatok enni Norbi Update édességeket? Lehet?
Figyelt kérdés
Tartom a diétámat akkor jó a cukrom.Ha beleszámolom a ch mennyiségbe akkor lehet enni norbis édességeket?Az édesítő nem emeli a cukrot?Köszi.2012. szept. 13. 11:12
1/7 anonim válasza:
Nekem dietetikus az mondta, hogy a diabetikus kajákat is nézzem jól meg. És a cukorpótlós kajákat is hanyagoljam, ha lehet.
3/7 anonim válasza:
Mértékkel szerintem lehet. Én az előző terhességemnél is ettem főleg Sole Update1 pudingot, egészséges kislányom született. Nagyon ritkán vettem Norbis pékárut. Mivel a pudnig múltkor sem ártott, így néha most is megeszem egyet. Teszteltem, és tényleg nem emeli meg a cukromat.
4/7 anonim válasza:
Nekem is azt mondta a dietetikus és a belgyógyász is hogy jobb kerülni az édesítőszereket. Szóval jobb, ha nem eszed őket szerintem.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi! De miért nem jók az édesítőszerek?Persze nem minden nap ennék norbisat csak már nagyon kívánok valami nasit.Vagy ti milyen nasit esztek?Kibírom a baba miatt persze de ritkán jólesne.Köszi.És nektek kaja után 1 órával mennyi szokott lenni az értéketek?7 alatti a jó ugye?Egy héten 1szer ha pont 7 az még belefér?Pedig sosem csábulok el,de ritkán mégis eléri a 7et.köszi.
2012. szept. 13. 18:05
6/7 anonim válasza:
Miért nem méred magadnak? Akkor megtudnád mennyire emeli.
7/7 anonim válasza:
Hát elméletileg a dietetikus azt mondta, h ne nagyon nassoljak! Csak a kötött étkezések legyenek! Így nem nassolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!