Kismama ehet-e Norbi Update-s termékeket? Árt ez a babának?
Ezekből a termékekből hiányoznak a fontos alapanyagok! Csak a haszon kedvéért állítják,hogy egészségesek!
Egyél sok gyümölcsöt,zöldségfélét,tejet,tejtermékeket. Táplálkozz változatosan,akkor a babád is megkapja a szükséges vitaminokat.
Inkább ne edd. Tele van minden fèle mesterséges adalékkal.
Semmi olyat nem tartalmaz, ami hasznos lenne a szervezetre nézve.
Én ezerrel Norbi-ellenes vagyok, szóval én nem ajánlom (különben is minek akarsz diétás kaját enni terhesen?). Hallottam olyan rémhírt, hogy valaki terhesen norbi update kaját evett, mellé rubint rékázott és éhenhalt benne a baba. Nem tudom mennyi benne a valóság, de el tudom képzelni.
Inkább egyél sok gyümölcsöt, zöldséget, rostokban gazdag ételeket, tejtermékeket, fehérjéket, kerüld a szénhidrátokat és igyál rengeteg folyadékot. Valamit, orvosi javaslat mellett terhesvitamint. Hidd el, sokkal többet érsz vele, mint ezekkel a mű izékkel.
Jó egészséget mindkettőtöknek!
21 h km
igen, Medea, igazan okos hozzaszolasaid vannak. De tudjuk, ti meg kutyahust esztek.
Siman megvehetsz 1-2 norbis termeket pl mogyorokremet. De hosszutavon szerintem ne rendelj kajat (majd szoptatas abbahagyasa utan), hanem sok yumi, zoldse, ahogy elottem is irtak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!