Terhesség alatt NORBI UPDATE étrend?
28 hetes terhes vagyok és sajnos rengeteget híztam.
Már 15 kiló van rajtam.
Amikor az első babámat vártam a 183 centimhez 92 kiló voltam és a terhesség végére pedig, több, mint 110!!
Utána fogyókúráztam és lefogytam 82 kg-ra, majd ennyivel lettem most várandós.
Csak épp mint megtudtam, ha a fogyás után nem telik el fél-1 év, akkor minimálisan több ételre is, és a fix mozgások elhagyására azonnal hízni kezd az ember és a szervezete igyekszik visszaállni a korábbi súlyra, amire emlékszik. :(
Ti mit tennétek? Mozgás már nem igen megy, mert nagyobb a hasam, mint a nagy lányomnál és a csontjaim is fájdogálnak már.
Kutyánkkal nagyobb és intenzívebb sétákat tervezek, ha meggyógyultam, mert most még beteg is vagyok. :(
Ti "Norbiznátok"?
Annyira félek, mert az első terhességnél az utolsó hetekben jött fel sok sok kiló és víz. :(
Köszi, várom a tippeket!
Cukrosoknak való diéta is tökéletes!!!
elhagyod a fehér lisztet és cukrot. most kérdeztem a dokim, ő is helyeselte!
kitartás :)
Nem, mivel egészségtelen, úgy ahogy van. Kiegyensúlyozott táplálkozás, egészséges alapanyagok, napi 5 étkezés, kis mennyiségben, napi 3 liter víz és heti 4-5x1 óra torna. Nem kell a mesterséges édesítőjét enni mindenben, arról nem beszélve, hogy milyen hasmenést okoz és puffaszt.
Én 160g szénhidrát diétát tartok évek óta, és semmiről nem mondok le, csak másképp főzök. Ismerem és tudatlanságomban évekkel ezelőtt követtem is a Norbi Update-et, aztán megtanultam az emberi működés alapjait, és soha többé nem szúrnék ki magammal mégegyszer ennyire! NE csináld!
A baj csak az, hogy sosem diétáztam úgy, hogy számolgattam a szénhidrátot, vagy mondjuk CSAK Norbi ételeket ettem.
Amikor fogytam 22 kilót, akkor heti többször edzettem és nem ettem cukrot, lisztet, tésztát, tehát alapvetően a Norbi szemlélet szerint étkeztem, DE nem vettem a boltjában a kajáit, csak néhány dolgot.
Édesítője pl sokkal egészségesebb, mint a ciklamát, szaharin alapúak és finom is.
Miért mondják sokan, hogy kimondottan rossz a szervezetnek?
Ők sem csattannának ki az egészségtől, és a követőik sem, ha baj lenne vele. Rengeteg helyen bevizsgált élelmiszerek és alapanyagok, szóval én bízom benne, de az ára ami elgondolkodtat, mert minden sokba kerül.
A másik dolog meg az, hogy ha visszafogom magam, akkor fogyni fogok, és ez nem árt a babának? Persze van miből bőven, de ugye kimondottan fogyózni nem ajánlott várandósan. Azt a középutat meg nem tudom megtalálom e, hogy ne hízzak már, de ne is fogyjak...
Hogyan működik ez akkor, ha mozgok valamennyit, és kevesebbet eszem. Hízik a baba és én meg fogyok? :D
Szia!
Èn terhessèg előtt 20 kg-ot fogytam. Most a 33. hètnèl tartok, ès 4 kilót híztam eddig, pedig nagyon hízèkony vagyok.
Nem tartok ch diètàt, csak megvàlogatom, hogy mit,ès mikor eszem. Nem eszek fehèr lisztes èteleket, csak teljes kiőrlèsűt. Fehèr cukor szintèn kilőve, helyette xilit ès stevia. Persze előtte is így ètkeztünk. Ezen felül vacsoràra nem viszek be szènhidràtot, vagy csak minimàlisat. Gyümölcsöt èppen emiatt sosem eszek este, vagy ha nagyon kívànom akkor 1 db mandarint.
Viszont nem vonok meg magamtól semmit, szóval, ha elmegyek a boltba, ès megkívànok egy csokit, akkor megveszem, de ez nem mindennapos dolog.
Tudni kell mèrtèket tartani. Lehet, hogy szigorúnak tűnik, amit leírtam, pedig egyàltalàn nem az.:-)
De miért? :)
Hallottál már olyat, hogy igazoltan káros és valakinek hiánybetegsége, vagy baja lett tőle?
nem tudom miért gondolják ezt sokan.
Nem vagyok egy cseppet sem NOrbi követő, de hiszek benne, mert már próbáltam és látom, hogy folyamatosan fejleszti, korszerüsíti a termékeit.
De persze ahogy gondoljátok.
Minden nap rendelni én sem fogok egész napos menüt, de azért a boltjában veszek egy néhány büntetlenül ehető dolgot és talán segít, hogy a diétás napi ételeken kívül ha kívánok mást, azt itassam be, ne a csokit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!