Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt NORBI UPDATE...

Terhesség alatt NORBI UPDATE étrend?

Figyelt kérdés

28 hetes terhes vagyok és sajnos rengeteget híztam.

Már 15 kiló van rajtam.

Amikor az első babámat vártam a 183 centimhez 92 kiló voltam és a terhesség végére pedig, több, mint 110!!

Utána fogyókúráztam és lefogytam 82 kg-ra, majd ennyivel lettem most várandós.

Csak épp mint megtudtam, ha a fogyás után nem telik el fél-1 év, akkor minimálisan több ételre is, és a fix mozgások elhagyására azonnal hízni kezd az ember és a szervezete igyekszik visszaállni a korábbi súlyra, amire emlékszik. :(

Ti mit tennétek? Mozgás már nem igen megy, mert nagyobb a hasam, mint a nagy lányomnál és a csontjaim is fájdogálnak már.

Kutyánkkal nagyobb és intenzívebb sétákat tervezek, ha meggyógyultam, mert most még beteg is vagyok. :(

Ti "Norbiznátok"?

Annyira félek, mert az első terhességnél az utolsó hetekben jött fel sok sok kiló és víz. :(

Köszi, várom a tippeket!

#hízás #NOrbi étrend terhesen
2015. jan. 2. 11:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
nem tudom,egyszerűen csak a hideg ráz tőlük. ha annyira akarod csináld,de nem a diétázás stb. fog segíteni hanem a mozgás meg az ha eszel de odafigyelsz mikor mit mennyit. egy barátnőm is fogyott 4 kg-ot diétával odáig volt meg vissza hogy de csinos. aztán 1 hónap múlva amikor megint láttam nem hogy az a 4 kg ment vissza hanem még plusz 3 is,mert sz*rt se érnek a diéták meg a koplalás. szükséged van a tápanyagra neked is és a kicsinek is. ő úgyis elveszi magának amit kell,csak a bökkenő az,hogy a te szervezetedből.. ezzel meg magadnak ártasz ha nem pótolod. de gondolom mivel nem első babád tudod ezt is
2015. jan. 2. 15:56
 12/18 A kérdező kommentje:

Egy szóval sem írtam, hogy koplalnék.

A tervem, hogy amennyire tudom, kizárom a cukrot, lisztet, és a tésztát, krumplit.

Ezek helyett teljes kiőrlésű és Norbi termékeket fogyasztok majd.

Este nem eszem (sokat :D ) és ha igen, az fehérje lesz főleg.

Igyekszem a növekvő hasammal is terhes tornázni, mozogni, sétálni sokat, na meg sok gümölcs, zöldség, folyadék. :)

Ha ettől bárkinek baja lesz, az csoda szerintem. :)

Az meg ha fogyok, bízom benne nem árthat (persze nem sokat, de ha tartom a diétát le kell mennie egy kicsinek, vagy legalábbis nem hízni tovább.)

A jövő héten megyek a dokimhoz és a védőnőhöz is, majd Velük is egyeztetek, de szerintem így rendben lesz. :)

2015. jan. 2. 20:57
 13/18 anonim ***** válasza:
29%
Én ettem terhesség alatt Norbis ételeket. Rendeltem a U16 menüt :) rossz lett a cukorom ezért megkellett ismételni a vizsgálatot de itt már reggeli előtt vettek vért és utána... minden étkezés előtt és után. Szóval én saját kaját vittem ( azt is lehetett) reggelire 4 db Norbis kakaóscsigát ebédre a menüt vacsorára Norbis bucit ( teletáltól rendeltem azt is) és a cukrom meg sem elmelkedett. A doki is jóváhagyta :) makk egészséges a fiam :) szóval nem rossz sőt finom!! Én szeretem bár most szoptatok így muszály ennem de ha vége újra rendelni fogom a menüt. :) A.
2015. jan. 2. 21:35
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Nos, az alapvető probléma, hogy a napi elosztása a szénhidrátoknak nem egyenletes. Ha (ha jól emlékszem du. 3 után) nem eszel szénhidrátot (de egyes megszállottak, akik update 1-en élnek egész nap azok egész nap), olyan inzulinválaszt és inzulin-cukor-hintát okozol a szervezetedben, ami tönkreteszi a szénhidrát anyagcseréd, és kizsigereli a hasnyálmirigyed. Ameddig nem látsz mást, csak a szép csomagolást, és azt, hogy ők (megjegyzem egészen biztosan más étrend mellett!) így néznek ki, addig nem látsz mögé! Ha szeretnéd, beszélgethetünk róla, most több időm nincs erről írni, de nem szimpátia kérdése, hogy fél napig nem enni szénhidrátot egészséges-e vagy sem.
2015. jan. 2. 21:39
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

"Este nem eszem és ha igen, az fehérje lesz főleg...eg sok gümölcs, zöldség, folyadék.

Ha ettől bárkinek baja lesz, az csoda szerintem."

Szerintem az a csoda, ha valakinek hosszú távon ettől nem lesz baja. Valamikor több évtizeddel ezelőtt terjed el az a hülyeség, hogy délután -este már nem szabad szénhidrátot enni. Ha egy picit tanulnál róla, tudnád, hogy ez az első és legnagyobb butaság, amit ember elkövethet maga ellen! Arról nem beszélve, amikor valaki a gyümölcsökre azt hiszi, hogy mértéktelenül ehető, mert nincs benne szénhidrát. Van, egyes gyümölcsökben több, mint egy vajkrémtortában. Csak épp nem mindegy, mikor és mennyit és milyen formában eszel. Várandósan meg pláne! Ne vedd félvállról!

2015. jan. 2. 21:42
 16/18 anonim ***** válasza:
Esznek szénhidrátott csak lassan felszívodót.csak egy a baj sokan durván nyomják eztis már. Látom csopiba olyanokat kérdeznek hogy már beteges.amúgy nézd meg a teletál oldalát láthatod hogy a napi menüben minden napszakra van szénhidrát hol müzli,süti hol gyümi formájában.
2015. jan. 2. 21:50
 17/18 A kérdező kommentje:

14-es, majd írni fogok, köszi a választ Neked is. :)

Igazából azt gondolom, hogy mindenből a középút megfelelő.

Semmiképp nem vonnám meg magamtól, ha valamit igazán megkívánok, főleg nem várandósan, vagy szoptatás alatt.

Nem koplalnék, de 6 után szerintem megfelelő egy könnyű vacsi. :)

Igen, tudom, hogy sok gyümölcsben rengeteg kalória és CH lehet, de azért összetételben és sok mindenben más a gyümölcs és a süti, de értettem, mire gondolt, aki írta.

A lényeg, hogy persze várom a további véleményeket, de mindenki megnyugtatására, ismétlem: Nem tervezek koplalni és kimondottan fogyókúrázni, de azt gondolom sem a baba sem én nem szenvednék kárt attól, ha mostantól nem igen híznék, vagy lemenne 1-2 kiló.

Mint írtam, a dokimmal és a védőnővel is egyeztetek a továbbiakkal kapcsolatban, és szeretném, ha mindenki jól járna és egészséges babám lenne, de az sem lenne rossz, ha beférnék a szülőszobába. :D

Igen, eddig is odafigyelhettem volna jobban, de hihetetlenül szaladtak fel a kilók és az elején sokáig rosszul is voltam, alig kívántam valamit, de abból rengeteget és az nem NOrbi kaja volt. :D

Remélem beválik a terv és minden jól alakul. :)

2015. jan. 2. 22:36
 18/18 anonim ***** válasza:
Hogy alakítottad végül az étrended? Mennyi plusszal szültél?
2016. jan. 29. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!