Kellemetlen helyzetbe hoztak az oviban. Ezt a helyzetet hogyan kezeljem?
Magánóvodába írattam a lányom. Az egyik nyomós érv emellett az volt, hogy a szomszédban a 2. ház az ovi. Még tavasszal elkezdtünk átnézni, beszélni a vezetővel. Nagyon kedves volt, többször is említette, hogy-bár fél napra fizettem be a csemetét, alvás után nyugodtan visszavihetem, hadd játsszon a többiekkel.Hangsúlyozom, ő ajánlotta fel és többször említette. A gyereket ennek tudatában készítettem föl az ovira.
És akkor eljött a tegnapi nap- délután visszasétáltunk, mert kellett vinni ruhát, gondoltam beteszem a szekrénybe. A vezető-aki ajánlotta a dolgot- szó szerint elzavart. A lányom látta, hogy a többiek uzsonnáznak, kért ő is. Nem kapott, emiatt sírdogálni kezdett, úgy húztam ki onnan kézen fogva. Leforrázva érzem magam, mert úgy tűnhet, hogy én vagyok a nyomulós. Ráadásul a gyerek előtt mondták, hogy ne menjünk, így hiteltelenné tettek előtte- mivel sokat hallotta, hogy visszamehet.
5 napja járunk oda-tehát legalább 5 alkalom lett volna, hogy szóljon: bocs, mégse gyertek.
Szóvá tennétek neki ezt? Miként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!