Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Kellemetlen helyzetbe hoztak...

Kellemetlen helyzetbe hoztak az oviban. Ezt a helyzetet hogyan kezeljem?

Figyelt kérdés

Magánóvodába írattam a lányom. Az egyik nyomós érv emellett az volt, hogy a szomszédban a 2. ház az ovi. Még tavasszal elkezdtünk átnézni, beszélni a vezetővel. Nagyon kedves volt, többször is említette, hogy-bár fél napra fizettem be a csemetét, alvás után nyugodtan visszavihetem, hadd játsszon a többiekkel.Hangsúlyozom, ő ajánlotta fel és többször említette. A gyereket ennek tudatában készítettem föl az ovira.

És akkor eljött a tegnapi nap- délután visszasétáltunk, mert kellett vinni ruhát, gondoltam beteszem a szekrénybe. A vezető-aki ajánlotta a dolgot- szó szerint elzavart. A lányom látta, hogy a többiek uzsonnáznak, kért ő is. Nem kapott, emiatt sírdogálni kezdett, úgy húztam ki onnan kézen fogva. Leforrázva érzem magam, mert úgy tűnhet, hogy én vagyok a nyomulós. Ráadásul a gyerek előtt mondták, hogy ne menjünk, így hiteltelenné tettek előtte- mivel sokat hallotta, hogy visszamehet.

5 napja járunk oda-tehát legalább 5 alkalom lett volna, hogy szóljon: bocs, mégse gyertek.

Szóvá tennétek neki ezt? Miként?

2016. szept. 8. 08:40
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy szerintem a 3x néptánc van és vissza lehet hozni na tessék, az szintén azt jelenti, hogy igen, vissza lehet hozni. Néptáncra. És ennyi. Nem egész délutánra, nem véletlen hú pont uzsira, hanem néptáncra, és ennyi.
2017. febr. 26. 14:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!