Kellemetlen helyzetbe hoztak az oviban. Ezt a helyzetet hogyan kezeljem?
Magánóvodába írattam a lányom. Az egyik nyomós érv emellett az volt, hogy a szomszédban a 2. ház az ovi. Még tavasszal elkezdtünk átnézni, beszélni a vezetővel. Nagyon kedves volt, többször is említette, hogy-bár fél napra fizettem be a csemetét, alvás után nyugodtan visszavihetem, hadd játsszon a többiekkel.Hangsúlyozom, ő ajánlotta fel és többször említette. A gyereket ennek tudatában készítettem föl az ovira.
És akkor eljött a tegnapi nap- délután visszasétáltunk, mert kellett vinni ruhát, gondoltam beteszem a szekrénybe. A vezető-aki ajánlotta a dolgot- szó szerint elzavart. A lányom látta, hogy a többiek uzsonnáznak, kért ő is. Nem kapott, emiatt sírdogálni kezdett, úgy húztam ki onnan kézen fogva. Leforrázva érzem magam, mert úgy tűnhet, hogy én vagyok a nyomulós. Ráadásul a gyerek előtt mondták, hogy ne menjünk, így hiteltelenné tettek előtte- mivel sokat hallotta, hogy visszamehet.
5 napja járunk oda-tehát legalább 5 alkalom lett volna, hogy szóljon: bocs, mégse gyertek.
Szóvá tennétek neki ezt? Miként?
De most bárki komolyan elgondolkodna azon hogy CSAK EMIATT kivegye a gyereket? Ami még sokkal több stresszel és utána járással járna, plusz a gyereket is lehet h jobban megviselné? Ismeretlenül persze könnyű bepötyögni a mondatot a laptopon h persze ő kivenné...
Ez kb olyan mint amikor házasság témájú kérdéseknél mindenki egyből azt írja h ő azonnal elválna, elköltözne, stb.... Na persze.
23-as, most komolyan, de. Sajnállak, hogy nem fogtad, hogy magánóvodáról van szó, ahol FIZETSZ, mert azt hiszed, valamivel többet ad, mint az állami. A minimum, hogy ha szolgáltatást nyújtasz, akkor olyan szinten tedd, ami elfogadható. Ez nem az, tehát nem éri meg az árát nekem. Neked megérné gondolom, de az meg a te bajod, ha igénytelen vagy. Remélem, most már felfogható.
5 napig járt oda, szerintem az enyém túlélné valahogy az oviváltást, normális gyerekeim vannak, nem rokkannak bele a változásokba, és csak ebből tudok kiindulni. Ha 5 nap után már ez van, nem tenném ki magam és a gyereket még évekig ennek a bánásmódnak, pláne nem fizetnék érte. Ha te meg igen, az a te dolgod, de hadd legyen már véleményem, köszike! ;)
Utolsó! szövegértés nem megy, ugye?
Akkor ne okoskodj és ne sértegess!!!
Igen, beszéltem a vezetővel. Határozottan megkértem, hogy soha többé ne hozzon ilyen helyzetbe a gyerek előtt.
Délután a szülőin már nem témáztam, és itt jön a meglepetés: a fél napos gyerekeknek heti 3 alkalommal néptáncot, stb . tartanak és vissza lehet vinni őket.
Szóval nem csak magamon, hanem a többieken is segítettem.
23-as vagyok.
Nem baj kérdező, azért mindenképp vedd ki a gyereked ebből az oviból, ahogy itt 10-ből 9-en ajánlották, pl.a 25-ös is, különben sajnálatra méltó és igénytelen vagy (ezt a 25-östól idéztem). :-)))
25-ös, nem értem mért kell sértegetni a másikat? Én azt írtam h ennyi miatt nem venném ki, akkor sem ha fizetek, mert ez olyan valami amit meg lehet beszélni értelmes emberek között. De rajta, ha neked úgy tartja kedved válts ovit kéthetente, ha valami nem tetszik, a te dolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!