Hozott már kellemetlen, vicces helyzetbe a gyermeked az oviban vagy a bölcsiben az óvónénik, gondozónénik előtt?

Állandóan kék-zöld a lába és egyszer az óvónő kérdezte,h.hogyan sikerült még egy bibit szereznie,mire rávágta,h.apa agyonrúgdosott!!!
Azt hittem kettényílik alattam a föld! (soha,soha még egy fülhúzást sem kapott tőlünk) Nem kellett magyarázkodnom,mert az óvónénink tudta,h.kamuzik,de vér ciki volt!!!

Elküldtem,de a másik sztorit is le akartam még írni.
Egyszer rámnyitott tamponcsere alkalmával... Az öltözőben kérdezte a Máté barátját,h.az ő anyukája is szokott e valamit a s..ggébe tugni,mert az övé igen! Ezt nem óvónéni hallotta(inkább lett volna jobb)hanem 3 vagy 4 apuka! Nekem ilyen kedves kisfiam van!:-D
Neked milyen sztorid van?
Jajj,ez jó! :D
Nekem ma reggel mondja a gondozónéni, hogy a fiam azt mondta, hogy anyának nem büdös a feneke....azt hitem elsüllyedek...ilyet :D

1-2# vagyok! A néger bácsin behaltam:-D
Amúgy rengeteg sztorink van,amit írtam az az elmúltam az az elmúlt 2hét gyümölcse! Nem lehet felkészülni,mert nagyon profik ám szivatás terén!:-D
A boltban a pukiztál anya?a leggyengébb eset pl.!
Agyalok egy kicsit,aztán jövök vissza,csak hogy rákészüljetek a szivatásokra lelkileg,bár kikerülni úgy sem tudjátok hi-hi!

Nálunk a kisfiam, aki jó evő, mégis inkább magasabb, vékonyabb, izmosabb testalkatú (apukájára ütött ebben).
Reggel lekonyolut szájjal ment ova az óvónénihez, hogy:
"- Juditka gyorsan adjál nekem valamit megenni, mert anya nem ad semmit. Azt mondta, hogy délutánig nincs evészet. Én nem akarok éhes lenni! Segítsél rajtam!"
(valójában arra vonatkozott a tiltásom, hogy reggeli helyett ne a délutáni tornaóra előtti szőlőcukrot egye meg, hanem normálisan reggelizzen, hogy ne legyen éhes)
Boltban vásároltunk legutóbb, még néha beül a kosárba (kiscsoportos). A pénztár előtt hosszú, tömött sor, amikor nagy hangon elkezdi:
"- Anya, ha hazamegyünk akkor takarítani kell, ugye? Én takarítok, én porszívózok. Fel kell mosni a wc-t is, mert az böááá egy nagy büdös bűzbomba, de majd én megcsinálom. Mindig én szoktam porszívózni anya, ugye? Hogy ne legyen a szőnyegen ott a sok piszok, ha jön valaki"
:)
(együtt szoktunk porszívózni, mindig megengedem neki, hogy ő is csinálja és persze hogy nincs kosz sehol és nem csak akkor takarítunk, ha jön valaki, csak mindig amikor takarítunk, akkor szoktam neki mondogatni, hogy fontos a tisztaság, hogy ne legyen büdös, meg ha jön valaki lássa, hogy milyen szép rend van nálunk stb.)
Legutóbb az óvónéni mesélte, hogy arról beszélgettek, kinek mivel foglalkozik az anyukája, apukája stb.
A kisfiam válasza:
"Anya megy az irodába és csak ül. Nem dolgozik semmit. Én mentem és megnyomtam a gombkat helyette, így, hogy NYOM NYOM, nem ő csinálja. Csak ül és várja a nyomtatót és aztán megyünk és felvesszük a pénzt.
Apa mindig csak repül, nem dolgozik semmit se, nem jön haza, hanem telefonon mondja, hogy majd hoz kakaót."
:)
(a valóságban banki elemző vagyok, a férjem pedig külföldön dolgozik, repül is sokat és valóban sokat van távol, skípe-on videóbeszélgetnek gyakran és mindig megígéri neki, hogy hoz kakaót, csokit, labdát stb.)
Arra a kérdésre pedig, hogy ő mi szeretne lenni, mit szeretne dolgozni, ez volt a válasza:
"- Megyek Ghánába és Ausztriába anya és ások neked pénzt."
Aranyosak, ahogy így átértelmezik a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!