Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Meséltek nekem aranyos,...

Meséltek nekem aranyos, vicces vagy bármilyen történtet?

Figyelt kérdés
Nyilván kisgyerek (mondjuk 10 éves korig) témakörben, azért ide írtam a kérdést. Szívesen olvasnék pár sztorit, lehet ez vicces, szomorú vagy egyszerűen csak aranyos, esetleg mikor sikerült a gyerkőcödnek cikis helyzetbe hoznia vagy akármi. Biztos mindenkinek van egy csomó, írjatok néhányat:)
2013. okt. 26. 20:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Engem a 2,5 eves fiam hozott allati cikis helyzetbe a jatszoteren a nyaron. Epp abban a korban voltunk,amikor a kisebb, 1 eves tesojaval el kellett kezdenie minden jatekat megosztania. Nyilvan korabban is osztoztak a jatekokon,de akkor hirtelen mindent meg kellett osztaniuk,ezert ugye ment az okitas,hogy nem szabad irigy kutyanak lenni,csunya dolog irigykedni,stb. Epp akkor kezdett el jarni a jatszoterre egy anyuka a 2 fiaval,akik 6 es 3 evesek voltak. Hoztak magukkal egy hot szakadt,torott,utott-kopott
2013. okt. 28. 20:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Engem a 2,5 eves fiam hozott allati cikis helyzetbe a jatszoteren a nyaron. Epp abban a korban voltunk,amikor a kisebb, 1 eves tesojaval el kellett kezdenie minden jatekat megosztania. Nyilvan korabban is osztoztak a jatekokon,de akkor hirtelen mindent meg kellett osztaniuk,ezert ugye ment az okitas,hogy nem szabad irigy kutyanak lenni,csunya dolog irigykedni,stb. Epp akkor kezdett el jarni a jatszoterre egy anyuka a 2 fiaval,akik 6 es 3 evesek voltak. Hoztak magukkal egy hot szakadt,torott,utott-kopott traktort,amit semmikeppen sem akartak kiengedni a kezeik kozul,illetve a kisebbik 3 eves srac. A fiam mindent felajanlott cserebe: a markolojat,mindket domperet,a homokozo szettet,az aszfalt kretat,a labdat,a motort,tenyleg mindent,de semmire sem akarta elcserelni a kisfiu a jarganyt,es megfogni,megnezni sem engedte,meg akkor sem ha neki nem kellett,mert epp csuzdazott. Inkabb eldugta,mint hogy mas hozzaerjen. Mivel en epp a nagy osztozkodasra neveles kozepen jartam,mondtam a fiamnak,hogy ne foglalkozzon vele,o egy irigy kutya,nem kell vele jatszani,inkabb kerulje el. Par nap mulva megint osszefutottunk a jatszin es a fiam szurta ki a kissracot,amint az epp szalad a csuzdahoz. Erre a fiam felallt a homokozoban es felkialtott: "Nezd anya! Ott megy az irigy kutya!" Mindenki hallotta,majd lesult az arcomrol a bor es pirulva magyatazkodtam a homokozoban az anyukaknak,hogy "Nem akarta odaadni a jatekat,blabla"
2013. okt. 28. 20:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Ja es megesik,hogy nyilvanosan puncitartonak nevezi a cicitartot. Pl a multkor vasarolni voltunk,lekapott egy melltartot a fogasrol es rohant vele hozzam: "Anya felprobalod ezt a puncitartot?" Meg egyszer azt kiabalta az apukajanak,hogy "Apa nezd! A kutyanak is van kukija!" De ez csak a jeghegy csucsa,ilyenek mindenkivel megesnek. :-)
2013. okt. 28. 20:42
 4/5 anonim ***** válasza:

Az öcsém olyan öt éves lehetett, amikor az egyik unokatestvérünkkel találkoztunk az utcán, a fél éves kislányát tolta babakocsiban, éppen aludt. Megnéztük, és anyukám megkérdezte az öcsémet, hogy "Tetszik a baba?", erre az öcsi megrántotta a vállát, és ennyit mondott: "Meg van dögölve." (Valószínűleg azért mondta, mert előtte mondhattuk a kislányra, mivel aludt, hogy "Nézd, hogy döglik.":D)

Anyum majd elsüllyedt szégyenében, én meg azt sem tudtam, hová forduljak...:D

2013. okt. 28. 23:38
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
4 éves a kislányom, most a legnagyobb játékélmény a szerepjáték, gyakran cserélünk szerepet, ő az anya én meg a "kicsike" :) Nagyban benne voltam a takarításban és szoltam a lányomnak, hogy pakoljon össze a szobájába, mondanom se kell mintha tornádo söpört volna végig bent nála :D Elkeztem mosogatni, majd kb 5-10 perc mulva kijött a szobájából és rafinált mosollyal azt mondja: "Anya! Most én leszek az anya te meg a kicsi. Jó?", mit sem sejtve belementem a dologba ( közbe befejeztem a mosogatást), aztmondja nekem "Kicsim indulj a szobádba és pakold el a játékaidat" (természetesen semmit nem csinált bent addig) úgyhogy rám maradt a szobája takarítása, bár kicsit játék hisztiztem neki ami 10 perc sarokban állással büntetett meg. Sírtam a nevetéstől..... :D
2013. okt. 29. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!