Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hozott már kellemetlen,...

Hozott már kellemetlen, vicces helyzetbe a gyermeked az oviban vagy a bölcsiben az óvónénik, gondozónénik előtt?

Figyelt kérdés
2014. márc. 7. 09:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiam bemesélte az óvónéninek, hogy új házat építünk, a régi helyére, mert az már kicsi ennyi embernek(ez eddig igaz is), de ezt úgy előadta, hogy az óvónéni délután kíváncsian kérdezte, hogy mi addig hol fogunk lakni, meg hogy a visszük a bútorokat. Nekem meg majd lesült a bőr a képemről, hogy így megszívatta a fél óvodát, mert hogy akkor már mindenki erről kérdezgetett, meg találgatott.
2014. márc. 7. 11:49
 12/19 A kérdező kommentje:
Tök jók. :D Nem nyilvanos helyen volt, itthon, takarítottam én is, kérdezi a lányom hogy jön valaki hogy takarítok. Tágra nyílt szemmel kérdezem, hogy úgy ismer aki csak akkor takarít ha jön valaki??? Azt mondja igen. (???) Kb tisztaságmániás vagyok,azt se bírom sokág ha ajátékaik szét vannak hajigálva. Jó h senki nem hallotta :)
2014. márc. 7. 12:36
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Még eszembe jutott pár eset.

1. Szept.ben napbarnítottan megdicsérte egy anyuka,h.milyen jó szinem van,merre nyaraltunk? A kisfiam: sehol! Anya a mikrosütőbe(szoli!)szokott befeküdni! (amúgy nyaralásból voltam barna,szóval volt a gyerek is nyaralni,mielőtt valaki rosszat gondolna rólam;-)

2. Nőgyógyászhoz mentem a 12hetes uh.ra és a 3 éves lányom is jött,nem tudtam hova rakni. Állt mellettem,a doki eltakarta a lényeget egy lepellel és mondta,h.most megvizsgáljuk anya p.unciját,h.a kistesó bezárta e az ajtót grendesen. Erre a leányzó: az nem anyáé,hanem apáé!!!

Fogalmam sincs honnan kreálta,úgy sejtjük,h.hallhatta h.apa néha puncimnak becéz.(ez után le is szokott erről a névről!) :-)

3.Egyszer kérdezték a lányomat a kicsi születése után,h.szeretne e még egy kistesót: "hogyne,nem kell még egy nyavaja!":-)

Most hirtelen ennyi...

2014. márc. 7. 14:42
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Folyt.

4. Ment a kicsi a nagyapjáékhoz és pénteken elhoztam ebéd után oviból,h.ne érjenek későn haza(200kmre laknak a szüleim) és kérdezte az ovonéni,h.szeretsz menni mamáékhoz? Azt mondta,nem,mert ott kell fürdeni!(minden este fürdik itth.hajat is szeret mosni,órákat a kádban van!) Hihetetlen,h.mekkora hazudósak ezek a gyerekek!

5. Azon a hétvégén elmentek a szüleim a gyerekkel egy barátjukhoz és megkinálták banánnal. A 4éves fiam kért hozzá villát,mert ő nem tudja h.ezt hogy kell enni,anya ilyet soha mfm ad neki!:-D (megjegyzem,h.napi 2banánt eszik,úgy imádja! Totál lejáratott,anyám meg nem győzött magyarázkodni!) :-D

2014. márc. 7. 14:51
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szeretett volna kistestvért, mondtuk neki, hogy persze, majd lesz. Furcsa volt, hogy mindenki gratulálgat, meg mosolyog egy ideje ránk, és rákérdeztem az óvónéninél, mégis mihez gratulálnak. Elterjesztette, hogy kistesója lesz. Csak az volt kellemetlen kicsit, amikor egyesével kellett mindenkinek megmagyarázni, hogy csak tervben van a kistesó, nem a pocakban.
2014. márc. 7. 15:41
 16/19 anonim ***** válasza:
89%

Minap történt:

Azt mondja: apának himbálózik a k...ija. (néha lát minket meztelenül). Nevettünk, mondtam: jó, de azért ezt a bölcsiben ne mondogasd. Mire ő: nem mondtam senkinek, csak az Ági néninek :)

2014. márc. 7. 16:07
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Ezek nagyon jók. Akkor nem csak az én kisfiam ilyen..

Nemrég volt orrmandula műtétje,így jártunk egy párszor a kórházban. A műtét előtt voltunk és menni kellett vérvételre. A labor előtt volt egy fiatal orvos, az én kisfiam kérdezte,hogy anya miért néz téged a bácsi?Én meg mivel untam már a 100. kérdést,azt feleltem,hogy kisfiam nem tudom kérdezd meg. (nem gondoltam én,hogy most az egyszer szót fogad )Odaáll az orvos elé és rámutat. Te bácsi miért nézed anyát?? Az orvos enyhén szólva elszégyellte magát, én is égtem mint a rongy. És szól egy idős bácsi, a szép néniket mindenki észre veszi, elkezdi az orvos, így van nagyfiú.

Másik eset. Túl voltunk a műtéten,de ugye 1 éjszakát bent kellett maradni, pisilni kellett a kisfiamnak, na akkor már pisilek én is. Erre a szobánknál mondja a kisfiam, anya jól gombold be a nadrágod megfázik a nunid. Ezt hol egy fiatal orvos előtt ( a szobánk a nővérpulttal szemben volt, és ott ült az ügyeletes orvos) Mondani sem kell,hogy égett a képemről a bőr.. Nem tudom miért,de ezek a gyerekek megtalálják,hogy éppen akkor hol kell lejáratni.

2014. márc. 7. 19:13
 18/19 anonim ***** válasza:
Nagyon aranyosak ezek a sztorik! :)
2014. márc. 8. 07:20
 19/19 anonim ***** válasza:
54%

Nagyon jók!! :-)

Mostanában panaszkodik a fiam, hogy van az oviban egy kisfiú, aki napi rendszerességgel bántja őt. Meglöki, megijeszti, stb. Már beszéltünk az óvó nénivel, de most nem ezt akarom mondani. Mondta neki apa, hogy ha bántanak, üss vissza, ne hagyd magad. De csakis akkor, ha bántanak, sose üss elsőre.Majd megmutatom, hogyan kell, mondja apa. Ez volt az oviból kifele menet. bemegyünk rögtön utána a sószobába és az én gyerekem fülig érő szájjal: apa apa akkor üssél rúgjál engem, na gyorsan! Hát azt hittem, elsüllyedek, mindenki elhallgatott és nézett, gyorsan elmondtam nagy vonalakban, hogy mi a helyzet, de még így is kellemetlen volt :-)

2014. márc. 10. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!