Vigyem óvodába vagy ne?
én épp most sokalltam be a "csak az orra folyik, nem beteg már" szülőktől :(
egész nap krákognak bele a fejembe a "gyógyult" gyerekek és lóg az orrukból a zöld takony... lebetegedtem, de nekem persze mennem kell holnap is dolgozni, mert nem hívhatom fel a szülőket, hogy ne hozzák holnap a gyereküket mert megfertőztek.
amúgy ma kedd van, csütörtökön lesz a farsang, akkor miért kérdés a holnap???
2es vagyok. tényleg padlón vagyok, bocs.
nehezemre esik leírni, hogy vidd nyugodtan :( amúgy számít a holnap, hisz simán meggyógyulhat!
tömjed c-vitaminnal, sokat számít :)
6os vagyok, már jobb passzban :D
az a baj egyébként, én is a farsang miatt betegedtem le, mert tényleg mindenki beviszi arra a gyerekét, nehogy lemaradjon bármiről is. az orvosok is belemennek, nyilván, hisz kapok igazolást...
szóval az hagyján, hogy a tied, inkább tényleg az, hogy a többiek, nem fertőzik-e vissza, hisz gyenge az immunrendszere.
egyébként bérest ne adj neki ha beteg, csak ha már teljesen meggyógyult, csak egészségesen szabad szedni, hiszen a tüneteket felerősíti a vas, szóval sokkal betegebb lesz tőle :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!