Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Vigyem óvodába vagy ne?

Vigyem óvodába vagy ne?

Figyelt kérdés
Beteg volt a kislányom 1 hétig most már csak az orra folyik. Az orvos adott egy igazolást aminek nekem kell ráírni a végét mondta hogy döntsem el hogy menjen vagy ne. Csütörtökön farsang lesz ezért is gondoltam csak az orrfolyás miatt nem tudom...
2016. febr. 9. 19:27
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Csak a farsangra vinnem be :) Most tombolnak a virusok,influenza..ha otthon volt gondolom picit meg le van gyengulve az immunrendszere! Plane ha kapott antibot.Nem vinnem meg oviba ha megtudod oldani. :) Oviba dolgozok,tegnap 15 en voltak a kicsik,ma 9-en...
2016. febr. 9. 19:39
 2/9 anonim ***** válasza:
57%

én épp most sokalltam be a "csak az orra folyik, nem beteg már" szülőktől :(

egész nap krákognak bele a fejembe a "gyógyult" gyerekek és lóg az orrukból a zöld takony... lebetegedtem, de nekem persze mennem kell holnap is dolgozni, mert nem hívhatom fel a szülőket, hogy ne hozzák holnap a gyereküket mert megfertőztek.

amúgy ma kedd van, csütörtökön lesz a farsang, akkor miért kérdés a holnap???

2016. febr. 9. 20:03
 3/9 anonim ***** válasza:
51%
ha meg tudod oldani az otthontartást én nem is gondolkoznék.
2016. febr. 9. 20:07
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy holnap csoda történik és elmúlik az orrfolyás. Normális kérdés volt normális választ vártam főleg olyantól aki gyerekekkel foglalkozik.
2016. febr. 9. 20:15
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Csütörtökön bevinnem.
2016. febr. 9. 20:42
 6/9 anonim ***** válasza:
67%

2es vagyok. tényleg padlón vagyok, bocs.

nehezemre esik leírni, hogy vidd nyugodtan :( amúgy számít a holnap, hisz simán meggyógyulhat!

tömjed c-vitaminnal, sokat számít :)

2016. febr. 9. 20:47
 7/9 A kérdező kommentje:
Meg tudom oldani hogy itthon maradjon csak a farsangról sem szeretném hogy lemaradjon. Viszont azt sem szeretném ha újra beteg lenne. Igazatok van meglátom holnap. Kap béres cseppet meg cebiont...
2016. febr. 9. 20:54
 8/9 anonim ***** válasza:

6os vagyok, már jobb passzban :D

az a baj egyébként, én is a farsang miatt betegedtem le, mert tényleg mindenki beviszi arra a gyerekét, nehogy lemaradjon bármiről is. az orvosok is belemennek, nyilván, hisz kapok igazolást...

szóval az hagyján, hogy a tied, inkább tényleg az, hogy a többiek, nem fertőzik-e vissza, hisz gyenge az immunrendszere.

egyébként bérest ne adj neki ha beteg, csak ha már teljesen meggyógyult, csak egészségesen szabad szedni, hiszen a tüneteket felerősíti a vas, szóval sokkal betegebb lesz tőle :/

2016. febr. 10. 18:57
 9/9 A kérdező kommentje:
Betegen nem adtam csak most mikor jobban lett. Ment ma de ebéd után hazavitte apuka. Szerencsére nem volt probléma. Csak nagyon minimálisan folyt az orra, nem szóltak semmit rá.
2016. febr. 11. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!