Ovodába hogy vigyem ebbe az esetbe? Illetve mikor kell elkezdeni beszoktatni?
Picit bonyolult és hosszu (vagy csak nekem bonyolult)
jövöre a drágám 3 éves lesz te jo ég milyen hamar itt van már és mennie kell oviba . Szeptemberke kezd menni majd. teszem azt addigra sajnos nem jön össze a tesoka akkor hogy lesz?
Ha a munkáltató szol hogy menni kell dolgozni akkor hogy fogom vinni a gyereket?
Én reggel 6 ra mennék és kettökor jönnék.
Vagy délre kell mennem és este 6 kor jöhetnék csak haza(bolt)két műszakos)
Apa szfváron dolgozik
reggel 9 töl délután 5 ig és este olyan 7 körül ér haza. Hogy lesz akkor?
Hogy kell csinálni?
nekem itt nincsenek szüleim messze vannak hogy ehet megoldani? (ha jön a tesoka ott egye a fene megoldok mindent de ha nem ? akkor hogy lesz?
Végezek el valamilyen OKj tanfolyamot?
masször pedikür manikür és akkor talan otthonról dolgozhatnék.?
Ti hogy a fenébe oldottátok meg?? Segítsetek
Ebben az esetben marad az a megoldás,hogy valaki ismerős,rokon stb vigyáz a gyerekre és elviszi az oviba is,vagy felfogadtok valakit erre a célra.
Mondjuk nálunk ilyen esetekre van ügyelet az oviban.Reggel munkábamenet előtt felkeltem a gyerkőcöt,ami elég macerás dolog,mert szegényke még nagyon álmos és ki kell venni a meleg ágyikóból.Elviszem az oviba,ahol 05:30-tól van ügyelet,utána déltől megint van ügyeletes nevelőnő,aki vigyáz a gyerekekre,egészen délután 4-ig.Én is 2-ig dolgozom,így munka után loholok az oviba a gyerekért.
Elég megterhelő ez így nekem is és a fiamnak is,de sajnos nem engedhetjük meg magunknak,hogy felmondjak a munkahelyemen,ezért kénytelenek vagyunk ilyen megoldáshoz folyamodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!