Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha azt szeretném, hogy a...

Ha azt szeretném, hogy a lányomat ott hagyhassam egy éjszakára áprilisban a testvéreméknél, hogyan kell elkezdeni odaszoktatni?

Figyelt kérdés

Akkor lesz 14 hónapos, és mi esküvőre megyünk. Visszük magunkkal, de utána elvinnénk tesómékhoz, és ott aludna.

De nem tudom, hogy hogyan érdemes elkezdeni odaszoktatni?

Gondolom fokozatosan. De mik a fokozatok? Még sosem volt náluk nélkülünk.

Először hagyjuk ott délután, alvás után? Vagy vigyük oda ebédre, és ott tegyük le? Fogalmam sincs, hogyan is kéne. Segítenétek nekem? Adnátok pár jó tanácsot?

2012. jan. 26. 09:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Először déli alvás, ti tegyétek le és együtt keltsétek. Aztán ők tegyék le és ők keltség, aztán ugyanez éjszakaiba. Meg persze jól átbeszélni a kicsivel. Elmagyarázni neki :)
2012. jan. 26. 09:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha eddig még pár órát se volt testvérednél egyedül(nélkületek)akkor vigye el őt sokszor játszanak,etese.Déli alvást is kezdjétek el ott vagyis te lefekteted és mikor felkell először legyél ott de ne te menj be hozzá.Másodjára már e legyél ot mikor felkell.Meg fogja szokni.Jó mulatást előre is
2012. jan. 26. 09:34
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi, megpróbáljuk. Csak olyan nehéz elszakadni tőle. Tudom, hogy nem lesz gond, tesómék felneveltek már 2 gyereket, de mégis aggódom, hogy milyen lesz. :D
2012. jan. 26. 15:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!