Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mikor kell elkezdeni szervezke...

Mikor kell elkezdeni szervezkedni az gyermek óvodáztatását illetően?

Figyelt kérdés
Lányom most 19 hónapos. Ha azt szeretném, hogy mondjuk 2,5 évesen kezdje az óvodát akkor már idén tavasszal be kell íratni? Júniusi születésű, ezért gondoltam, hogy picit hamarabb kezdené, mert mire betölti a 3. évet már jön a nyári szünet....
2012. jan. 18. 14:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele, de beöltött 3 éves kora előtt szóba sem állnak velünk!!
2012. jan. 18. 15:03
 2/6 anonim ***** válasza:

első vagyok

Az enyém április végi, így csak 2013 szeptemberében kezdheti az óvodát ha addig nem lesz kistesó!

2012. jan. 18. 15:04
 3/6 anonim ***** válasza:
3 éves kora előtt csak a bölcsőde jöhet szóba, vagy a családi napközi.
2012. jan. 18. 15:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ha betöltötte a 3. életévét, akkor veszik csak fel. De megpróbálhatod idén is, hátha van nálatok mini csoport, oda 2,5 fél éves kortól felveszik a gyerekeket. Az én fiam novemberben volt 3 éves, és már tavaly beírattuk, de nem vették fel, helyhiány van. Idén is beíratom, remélem idén szeptemberben már kezdheti az ovit!
2012. jan. 18. 15:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Pontosat nem tudok. A lányom 3 lesz októberben. Idén megpróbálom beiratni, hogy szeptembertől (vagy októbertől) kezdhesse.
2012. jan. 18. 16:52
 6/6 anonim ***** válasza:

Amikor betölti a hármat, azt megelőző májusban kell beíratni. Nálunk. Máshol, lehet, más hónapban van a beiratkozás - amúgy meg egész évben be lehet iratkozni, hisz év közben is költözködhetnek családok.

Hozzáteszem, az, hogy beiratod, nem jelenti, hogy lesz is helye.

2012. jan. 19. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!