Miért van az, hogy egyesek úgy érzik joguk van a másik életébe beleavatkozni, és a háta mögött szervezkedni?
Figyelt kérdés
2011. márc. 18. 14:51
1/9 anonim válasza:
Mer a emberek hülyék. Ja és valszleg skorpiók. Ezér. XD
2/9 A kérdező kommentje:
nem skorpiókról van szó...
2011. márc. 18. 15:04
3/9 A kérdező kommentje:
de hasonló
2011. márc. 18. 15:05
4/9 anonim válasza:
Konkrétabban? Amúgy nagy általánosságban ezt azok teszik, akik a saját fontosságukat akarják ezzel is bizonyítani. Az indítékát nem ismerem, mert én sosem éreztem ilyen késztetést.
5/9 anonim válasza:
Esetleg nem is rosszindulatból? Az elképzelhetetlen?
Pl. segíteni akar, vagy kellemes meglepetést okozni, csak nem veszi figyelembe, hogy te magad mit szeretnél.
Szóval ne szidjunk már megint valakit.
6/9 anonim válasza:
Alapvetően azért, mert van, aki a másik fölé képzeli magát egy a fejében lévő rangsorban. Mondjuk mert okosabb, vagy több a pénze. Aztán erre alapozva azt is gondolja, hogy "Lám én jól élem az életem, az a másik ember meg nem." Ez pedig már elég alap arra, hogy beavatkozzon, megpróbálja megmenteni azt, aki nem is kérte, és talán nincs is szüksége a mentésre. Ilyenek vagyunk, mi emberek, szeretünk "menteni". Másokat. Magunkat nem. :D
7/9 anonim válasza:
Jó kérdés.
Én nem foglalkozom másokkal. Van elég problémám nélkülük is.
De van olyan ismerősöm aki szereti mások dolgába ütni az orrát. Mert mindig mindent tudni akar, jól informált akar lenni.
8/9 anonim válasza:
Megérdemelnék, hogy az érintett botrányt csináljon az igazáért.
9/9 A kérdező kommentje:
hát ha sokáig ez megy,ki lesznek osztva az tuti.egy darabig béketűrő vagyok,de utána elpattan az a bizonyos húr...
2011. márc. 18. 18:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!