Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hülyét csinál belőle a baránőj...

Hülyét csinál belőle a baránője. Érdemes beleavatkozni?

Figyelt kérdés
Az unokatesóm olyan mintha a testvérem lenne. A barátnője állandóan flörtöl másokkal, smárolgat és azt is hallottam,hogy lefeküdt valakivel. A flörtöléseket én is láttam nem egyszer. Állandóan leissza magát a csaj és a pasi ápolja. Mit tegyek??? legjobb lenne nekik külön
2011. aug. 30. 12:16
 1/9 anonim ***** válasza:
nem. az hogy mi a legjobb nekik,azt csak ők tudják. de ha bele akarsz avatkozni,akkor inkább a csajjal beszélj
2011. aug. 30. 12:21
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ne legyél szarkavaró.
2011. aug. 30. 12:22
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem a te dolgod.Nyilván ő sem vak és hülye.Majd lép ha neki már nem jó ez a kapcsolat.
2011. aug. 30. 12:22
 4/9 anonim ***** válasza:
69%
Finoman jegyezd meg, hogy szerinted ez a lány nem hozzá való, mert elég csapodár, rossz híre van, félrekavar. De nem fognak csak azért szakítani, mert te csettintesz egyet..érted. Uncsidnak kell erre az elhatározásra jutnia.. Idővel lehet rájön, de azért mégsem fer, hogy a kiscsaj hülyét csinál belőle.
2011. aug. 30. 12:24
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha szerelmes az unokatesód, akkor úgyis hiába mondasz neki akármit a lányról, nem fogja elhinni. Én ugyanígy voltam anno, nekem a barátnőmmel is kikezdett az akkori pasim, de nem mondta el, csak miután már szakítottunk és én gondolkodtam rajta, hogy kibéküljek-e vele. Az volt a legjobb időpont, így nem adtam neki még egy lehetőséget. Ma már új párom van és örülök, hogy így alakultak a dolgok.:) De ha a mostani páromról mondaná azt valaki, hogy megcsal, azt sem hinném el...ezért mondják, hogy a szerelem vak.:( Nem tudod megmenteni, meg kell élnie a csalódást.
2011. aug. 30. 12:35
 6/9 anonim válasza:
Le ülhetsz beszélni unokatesóddal, de semmi képpen ne akard lebeszélni a barátnőjéről, mert abból csak a vita lenne. Saját véleményedet mond meg a kiszemeltjéről, de ne alacsonyítsd le, ne sértsd meg és semmiképp ne bántsd meg. Ő máshogy látja a lányt, mint te és ezen nehéz változtatni. Nem sokat tehetsz.
2011. aug. 30. 14:13
 7/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Remélem tényleg rájön, hogy nem hozzá való a lány, de már igy is elvesztegetett 2 évet az életéből
2011. aug. 30. 14:43
 8/9 anonim ***** válasza:

A szerelem vak, de ha megcsalásról van szó, az más tészta. Legalábbis én erre nagyon ugranék, akármennyire is szeretem a lányt.

Én elvárnám, hogy elmondja unokatesóm.

2011. szept. 2. 00:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Utolsó, elvárnád, persze. De a kérdező csak hallotta valakitől hogy a csaj megcsalja az unokatesóját. Bizonyíték nélkül ilyet állítani valakiről nem nyerő. Könnyen a kérdező járhat pórul. Mondjuk nekem meg az esne szarul ha a szerelmem elhinne rólam minden pletykát. Rólam is találtak már ki teljesen alaptalan hülyeségeket az unatkozó kollégáim. Ha az a barátom fülébe jut és elhitte volna, hát nagyon el lennék keseredve... Ha a srác meg szerelmes a csajba, hidd el hogy mondhat akármit az uncsija hogy ezt meg azt hallotta, úgyis a lánynak fog hinni. És legfeljebb összevesznek a jó szándékú unokatesóval, aki csak flörtölni látta a lányzót, még csak csókolózni sem senkivel. Szóval kérdező jobban jársz ha nem avatkozol bele, mert könnyen lehet hogy a végén te leszel a szemét szarkavaró k.csög.
2011. szept. 2. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!